Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Noapte la Paris

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Ancutsa

1000 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort Noapte la Paris
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Noapte la Paris

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Ancutsa

1000 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Party , Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

46 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Un tort romantic, cu tema pariziana (pentru ca imi place Parisul si mi-as dori sa-l vizitez intr-o buna zi). L-am pregatit din doua foi de piscot, un blat de nuca, crema de ness. Orasul noaptea este din frisca albastra, semiluna este din crema de ness, cladirile-din rulouri de napolitana, iar stelele sunt de zahar.

Tort Noapte la Paris

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Party , Deserturi

Pregatire

2 ore

Preparare

46 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Party , Deserturi
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un tort romantic, cu tema pariziana (pentru ca imi place Parisul si mi-as dori sa-l vizitez intr-o buna zi). L-am pregatit din doua foi de piscot, un blat de nuca, crema de ness. Orasul noaptea este din frisca albastra, semiluna este din crema de ness, cladirile-din rulouri de napolitana, iar stelele sunt de zahar.

Ingrediente

Portii:
Pentru blaturi:
  • 4 buc oua
  • 4 buc albus de ou
  • praf de sare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 4 linguri zahar
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri nuci macinate
  • 7 linguri faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1oua
    4 buc
  • 2albus de ou
    4 buc
  • 3sare
    praf de
  • 4zeama de lamaie
    1 lingura
  • 5zahar
    4 linguri
  • 6ulei
    150 ml
  • 7nuci macinate
    3 linguri
  • 8faina
    7 linguri
  • 9praf de copt
    2 lingurite
Pentru sirop:
  • 300 ml apa
  • 2 linguri zahar
  • 1apa
    300 ml
  • 2zahar
    2 linguri
Pentru crema de cafea:
  • 4 buc galbenus de ou
  • 400 ml lapte
  • 10 gr zahar vanilat Bourbon
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 3 linguri zahar
  • 2 lingurite cafea solubila
  • 100 gr unt
  • 4 linguri frisca lichida
  • 1galbenus de ou
    4 buc
  • 2lapte
    400 ml
  • 3zahar vanilat Bourbon
    10 gr
  • 4amidon alimentar
    2 linguri
  • 5zahar
    3 linguri
  • 6cafea solubila
    2 lingurite
  • 7unt
    100 gr
  • 8frisca lichida
    4 linguri
Pentru decor:
  • 300 ml frisca lichida
  • dupa gust colorant alimentar
  • dupa gust rulouri de napolitana cu crema
  • dupa gust flori de zahar
  • 1frisca lichida
    300 ml
  • 2colorant alimentar
    dupa gust
  • 3rulouri de napolitana cu crema
    dupa gust
  • 4flori de zahar
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 05:42
Splendid!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 10:28
Arata minunat !
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.