Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de porc la cuptor cu varza chinezeasca si mere

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de porc la cuptor cu varza chinezeasca si mere
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de porc la cuptor cu varza chinezeasca si mere

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Feliile de piept de porc carmelizate si glazurate cu sos Hoisin, sos de soia, vin de orez, aromate cu condiment 5 spices sunt coapte impreuna cu varza si mere. Chiar daca nu este gatit lent, textura si gustului preparatului sunt foarte asemanatoare cu rezultatul obtinut prin metoda gatirii lente.

Piept de porc la cuptor cu varza chinezeasca si mere

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Feliile de piept de porc carmelizate si glazurate cu sos Hoisin, sos de soia, vin de orez, aromate cu condiment 5 spices sunt coapte impreuna cu varza si mere. Chiar daca nu este gatit lent, textura si gustului preparatului sunt foarte asemanatoare cu rezultatul obtinut prin metoda gatirii lente.

Ingrediente

Portii:
Piept de Porc cu Varza si Mere
  • 800 gr piept de porc fara os
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 15 ml ulei
  • 3 catei usturoi
  • 25 gr ghimbir
  • 600 gr varza chinezeasca
  • 400 gr mere verzi
  • 150 ml supa de carne
  • 30 ml vin de orez Shaoxing
  • 1piept de porc fara os
    800 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4ulei
    15 ml
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6ghimbir
    25 gr
  • 7varza chinezeasca
    600 gr
  • 8mere verzi
    400 gr
  • 9supa de carne
    150 ml
  • 10vin de orez Shaoxing
    30 ml
Glazura
  • 60 gr sos Hoisin
  • 1 lingurita condiment chinezesc
  • 10 ml sos de soia
  • 15 ml vin de orez Shaoxing
  • 1sos Hoisin
    60 gr
  • 2condiment chinezesc
    1 lingurita
  • 3sos de soia
    10 ml
  • 4vin de orez Shaoxing
    15 ml
Servire
  • dupa gust ceapa verde
  • dupa gust ardei iute
  • 1ceapa verde
    dupa gust
  • 2ardei iute
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Razatoare pentru ghimbir, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, lemn, 19,5cm - Westmark
15 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:28
Piept de porc la cuptor
Tare as mai gusta din bunatatea asta ! Am impresia ca daca ar avea vreun oscior, daca as trage de el ar iesi repede si carnea cu sosul ti s-ar topi in gura... Minunat !
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:28
Arata super!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.