Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Yasai Itame cu piept de porc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Yasai Itame cu piept de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Yasai Itame cu piept de porc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

8 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Mancare japoneza gatita prin metoda stir-fry cu legume, piept de porc, sos de soia si sos de stridii. Un preparat colorat, complet si delicios.

Yasai Itame cu piept de porc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

8 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Mancare japoneza gatita prin metoda stir-fry cu legume, piept de porc, sos de soia si sos de stridii. Un preparat colorat, complet si delicios.

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr piept de porc fara os
  • 1 buc ceapa
  • 5 gr ghimbir
  • 2 catei usturoi
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei gras
  • 200 gr varza
  • 150 gr fasole verde congelata
  • 1 lingura sos de soia
  • 0.5 lingura sos de stridii
  • 30 gr muguri de fasole
  • 0.5 lingura ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1piept de porc fara os
    250 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3ghimbir
    5 gr
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5morcovi
    1 buc
  • 6ardei gras
    1 buc
  • 7varza
    200 gr
  • 8fasole verde congelata
    150 gr
  • 9sos de soia
    1 lingura
  • 10sos de stridii
    0.5 lingura
  • 11muguri de fasole
    30 gr
  • 12ulei
    0.5 lingura
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18 cm, 7000D - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Set betisoare chinezesti, 5 piese - Zwilling
180 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 32 cm - AMT Gastroguss
390 leiÎn stoc
Tigaie wok 38 cm, fonta - LAVA
395 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 26 cm - AMT Gastroguss
295 leiÎn stoc
Cutit pentru decojit, 10cm, "Now S" - Zwilling
120 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 17 cm 5000FCD - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Cutit Nakiri, 17cm, "Now S" - Zwilling
195 leiÎn stoc
Cutit japonez Santoku 18 cm 4000FC - Miyabi
940 leiÎn stoc
Decojitor mare de legume, inox, Mov - OXO
38 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.