Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Buta No Kakuni - Piept de porc in stil japonez

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Buta No Kakuni - Piept de porc in stil japonez
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Buta No Kakuni - Piept de porc in stil japonez

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Bucati fragede si aromate de piept de porc, acoperite de o glazura lipicioasa. Pentru a obtine acest rezultat, pieptul de porc este gatit in 3 etape. Prima data feliile de carne sunt prajite in tigaie, in putin ulei. In aceasta etapa o parte din grasime se topeste si carnea se caramelizeaza. In cea de-a 2-a etapa feliile caramelizate sunt fierte la foc mic in apa aromata cu ceapa verde si felii de ghimbir. In cea de-a 3-a etapa carnea fiarta, scursa de lichid si taiata in bucati este gatita intr-un sos din sake, mirin, sos de soia, zahar si apa, pana cand sosul se transforma intr-o glazura lipicioasa care inveleste bucatile fragede de carne. Un preparat delicios care merita incercat !

Buta No Kakuni - Piept de porc in stil japonez

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Bucati fragede si aromate de piept de porc, acoperite de o glazura lipicioasa. Pentru a obtine acest rezultat, pieptul de porc este gatit in 3 etape. Prima data feliile de carne sunt prajite in tigaie, in putin ulei. In aceasta etapa o parte din grasime se topeste si carnea se caramelizeaza. In cea de-a 2-a etapa feliile caramelizate sunt fierte la foc mic in apa aromata cu ceapa verde si felii de ghimbir. In cea de-a 3-a etapa carnea fiarta, scursa de lichid si taiata in bucati este gatita intr-un sos din sake, mirin, sos de soia, zahar si apa, pana cand sosul se transforma intr-o glazura lipicioasa care inveleste bucatile fragede de carne. Un preparat delicios care merita incercat !

Ingrediente

Portii:
Piept de porc
  • 800 gr piept de porc fara os
  • 0.5 lingura ulei
  • 1.5 l apa
  • 40 gr ceapa verde
  • 30 gr ghimbir
  • 1piept de porc fara os
    800 gr
  • 2ulei
    0.5 lingura
  • 3apa
    1.5 l
  • 4ceapa verde
    40 gr
  • 5ghimbir
    30 gr
Sos
  • 110 ml sake
  • 80 ml sos Mirin
  • 80 ml sos de soia
  • 40 gr zahar
  • 375 ml apa
  • 1sake
    110 ml
  • 2sos Mirin
    80 ml
  • 3sos de soia
    80 ml
  • 4zahar
    40 gr
  • 5apa
    375 ml
Servire
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • 1frunze de ceapa verde
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.