Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pasca cu rom si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pasca cu rom si lamaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pasca cu rom si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

3 ore

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit aceasta pasca cu indulcitor. La aluat am adaugat si rom (nu esenta, ci rom). Pentru umplutura, am folosit de aceasta data o branza grasa de vaci 8% grasime si coaja de lamaie. Am copt-o intr-o tava din email, mai mare, mai joasa, ca sa iasa frumos impletiturile. Tine cont de cateva aspecte: ca orice pasca traditionala, aceasta se coace numai in forma rotunda, impleiturile se fac in 3 pentru cununa, in 2 pentru cruce.

Pasca cu rom si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

3 ore

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit aceasta pasca cu indulcitor. La aluat am adaugat si rom (nu esenta, ci rom). Pentru umplutura, am folosit de aceasta data o branza grasa de vaci 8% grasime si coaja de lamaie. Am copt-o intr-o tava din email, mai mare, mai joasa, ca sa iasa frumos impletiturile. Tine cont de cateva aspecte: ca orice pasca traditionala, aceasta se coace numai in forma rotunda, impleiturile se fac in 3 pentru cununa, in 2 pentru cruce.

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat:
  • 300 ml lapte
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1.5 lingurite sare
  • 2 linguri rom
  • 4 buc oua
  • 600 gr faina alba pentru prajituri
  • 3 ml indulcitor
  • 80 ml ulei de floarea soarelui
  • 1lapte
    300 ml
  • 2drojdie proaspata
    25 gr
  • 3sare
    1.5 lingurite
  • 4rom
    2 linguri
  • 5oua
    4 buc
  • 6faina alba pentru prajituri
    600 gr
  • 7indulcitor
    3 ml
  • 8ulei de floarea soarelui
    80 ml
Pentru umplutura:
  • 500 gr branza de vaci
  • 1 buc oua
  • 5 ml indulcitor
  • 0.5 lingurita coaja de lamaie
  • 2 linguri rom
  • 1branza de vaci
    500 gr
  • 2oua
    1 buc
  • 3indulcitor
    5 ml
  • 4coaja de lamaie
    0.5 lingurita
  • 5rom
    2 linguri
Pentru uns:
  • 1 buc oua
  • 1oua
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/2975e488-0243-4ccf-8ee9-26780db0177c.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Mumu20
Chef gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/77782904-cf0c-4f03-a65d-3aeafd9d092a.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Mumu20
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 24, 11:21
Cea mai buna pasca pe care am mancat-o  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 22, 11:17
Delicioasa!!!!  |  Reteta gatita
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.