Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa mexicana de fasole neagra

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Supa mexicana de fasole neagra
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa mexicana de fasole neagra

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Supele si ciorbele reprezinta o categorie esentiala pentru organism si o alimentatie sanatoasa. Pe langa faptul ca sunt foarte gustoase, supele si ciorbele ne ofera suplimentul necesar de vitamine, minerale si fibre. In acesta reteta boabele de fasole neagra sunt gatite impreuna cu ceapa calita, usturoi si rosii in supa de carne. Fiind o supa de inspiratie mexicana este aromata cu chimion si inviorata cu suc de lime. O parte din supa este transformata intr-un sos cremos, care ofera consistenta si totodata un contrast de texturi. Supa este foarte buna simpa sau se poate servi cu frunze de coriandru si smantana.

Supa mexicana de fasole neagra

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Supele si ciorbele reprezinta o categorie esentiala pentru organism si o alimentatie sanatoasa. Pe langa faptul ca sunt foarte gustoase, supele si ciorbele ne ofera suplimentul necesar de vitamine, minerale si fibre. In acesta reteta boabele de fasole neagra sunt gatite impreuna cu ceapa calita, usturoi si rosii in supa de carne. Fiind o supa de inspiratie mexicana este aromata cu chimion si inviorata cu suc de lime. O parte din supa este transformata intr-un sos cremos, care ofera consistenta si totodata un contrast de texturi. Supa este foarte buna simpa sau se poate servi cu frunze de coriandru si smantana.

Ingrediente

Portii:
Supa de fasole
  • 0.5 lingura ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita chimion macinat
  • 0.5 lingurita fulgi de ardei iute
  • dupa gust piper macinat
  • 100 gr pasta de rosii
  • 380 gr rosii din conserva
  • 460 gr fasole neagra din conserva
  • 600 ml supa de carne
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 buc lime
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust sare
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2usturoi
    2 catei
  • 3chimion macinat
    1 lingurita
  • 4fulgi de ardei iute
    0.5 lingurita
  • 5piper macinat
    dupa gust
  • 6pasta de rosii
    100 gr
  • 7rosii din conserva
    380 gr
  • 8fasole neagra din conserva
    460 gr
  • 9supa de carne
    600 ml
  • 10foi de dafin
    1 buc
  • 11lime
    1 buc
  • 12ceapa
    1 buc
  • 13sare
    dupa gust
Servire
  • dupa gust frunze de coriandru
  • dupa gust smantana
  • dupa gust lime
  • 1frunze de coriandru
    dupa gust
  • 2smantana
    dupa gust
  • 3lime
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.