Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta frageda cu gem si struguri

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Tarta frageda cu gem si struguri
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta frageda cu gem si struguri

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un desert delicios!

Tarta frageda cu gem si struguri

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Un desert delicios!

Ingrediente

Portii:
  • 125 gr unt
  • 50 gr zahar pudra
  • 125 gr faina
  • 50 gr amidon de porumb
  • 3 buc oua
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri zahar
  • 5 linguri gem de caise
  • 1 buc struguri
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1unt
    125 gr
  • 2zahar pudra
    50 gr
  • 3faina
    125 gr
  • 4amidon de porumb
    50 gr
  • 5oua
    3 buc
  • 6smantana
    3 linguri
  • 7zahar
    2 linguri
  • 8gem de caise
    5 linguri
  • 9struguri
    1 buc
  • 10galbenus de ou
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.