Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bomboloni

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2317 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bomboloni
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bomboloni

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2317 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

3 ore 20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Gogosi italiene, pufoase, umplute cu o crema matasoasa de vanilie si mascarpone. Reteta este putin laborioasa dar o data ce le-ai gustat, vor deveni cu siguranta gogosile tale preferate. Mai ai nevoie doar de un pahar de latte sau cappuccino sa te simti ca in Italia!

Bomboloni

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

3 ore 20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Gogosi italiene, pufoase, umplute cu o crema matasoasa de vanilie si mascarpone. Reteta este putin laborioasa dar o data ce le-ai gustat, vor deveni cu siguranta gogosile tale preferate. Mai ai nevoie doar de un pahar de latte sau cappuccino sa te simti ca in Italia!

Ingrediente

Portii:
Bomboloni
  • 120 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie uscata activa
  • 25 gr zahar
  • 2 buc oua
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 30 gr unt
  • 320 gr faina
  • 0.25 lingurita sare
  • 500 ml ulei
  • 1lapte
    120 ml
  • 2drojdie uscata activa
    1 lingurita
  • 3zahar
    25 gr
  • 4oua
    2 buc
  • 5coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 6unt
    30 gr
  • 7faina
    320 gr
  • 8sare
    0.25 lingurita
  • 9ulei
    500 ml
Crema cu vanilie si Mascarpone
  • 450 gr lapte
  • 35 gr amidon alimentar
  • 90 gr zahar
  • 3 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 50 gr branza Mascarpone
  • 1lapte
    450 gr
  • 2amidon alimentar
    35 gr
  • 3zahar
    90 gr
  • 4galbenus de ou
    3 buc
  • 5extract de vanilie
    1 lingurita
  • 6branza Mascarpone
    50 gr
Topping
  • 100 gr zahar
  • 0.5 lingurita scortisoara macinata
  • 1zahar
    100 gr
  • 2scortisoara macinata
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Laurentiu
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 22, 08:49
Minunat!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Mimmi
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 22, 12:51
Ce bine arata !
Chiar acum intr-o zi ma gandeam la ele. Arata perfect !
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.