Shaorma cea de toate zilele, pe care o mancam cu pofta si cu incredere ca nu contine ingrediente dubioase, sau care nu sunt pastrate in conditii sigure. Cea mai buna shaorma!
Sunt mare fan sfecla rosie, iar preferata mea este sub forma de salata, cu otet si hrean. Aceasta varianta este grozava alaturi de friptura, pilaf sau alte preparate, savurata in loc de muraturi.
Salata de muraturi cu de toate, maruntite si usor de pregatit? Da, se poate cu aceasta salata ungureasca, Ciolomada. Mie mi-au iesit din cantitatile mentionate in reteta 5 borcane de 800 g.
Usor de pregatit, colorata si delicioasa este aceasta salata/amestec iute pentru ciorbe sau alte mancaruri. O poti savura in loc de ardei iute, separat, sau o poti adauga in mancare in momentul cand mananci. Este perfect de iute cat sa fie numa' buna!
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!