Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu ciocolata alba si popcorn caramelizat - by Zwilling

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Zwilling

5 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Tort cu ciocolata alba si popcorn caramelizat - by Zwilling
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu ciocolata alba si popcorn caramelizat - by Zwilling

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Zwilling

5 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore 20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Ce e bun oricarui bucatar ii place. Ce e si bun, si frumos face senzatie pe orice masa. De tortul acesta te indragostesti la prima vedere si apoi ii declari iubire vesnica de la prima degustare. Daca nu ne crezi, testeaza-l in bucataria ta si-ai sa vezi.

Tort cu ciocolata alba si popcorn caramelizat - by Zwilling

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore 20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Zwilling
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ce e bun oricarui bucatar ii place. Ce e si bun, si frumos face senzatie pe orice masa. De tortul acesta te indragostesti la prima vedere si apoi ii declari iubire vesnica de la prima degustare. Daca nu ne crezi, testeaza-l in bucataria ta si-ai sa vezi.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 70 gr unt
  • 1 lingurita pasta de vanilie
  • 130 gr cacao
  • 130 gr faina
  • 8 buc oua
  • 65 gr zahar
  • 1unt
    70 gr
  • 2pasta de vanilie
    1 lingurita
  • 3cacao
    130 gr
  • 4faina
    130 gr
  • 5oua
    8 buc
  • 6zahar
    65 gr
Crema si asamblarea tortului
  • 600 gr ciocolata alba
  • 350 ml smantana pentru frisca
  • 225 gr unt
  • 1ciocolata alba
    600 gr
  • 2smantana pentru frisca
    350 ml
  • 3unt
    225 gr
Topping
  • 100 gr porumb de floricele
  • dupa gust topping de caramel
  • 150 gr zahar
  • 1porumb de floricele
    100 gr
  • 2topping de caramel
    dupa gust
  • 3zahar
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Forma de copt, otel, 23 cm - Kitchen Craft
79 leiÎn stoc
Vas gradat, 500ml, "Gerda" - Westmark
42 leiÎn stoc
Set servire tort 4 in 1, sticla - Borgonovo
225 leiÎn stoc
Aparat popcorn, 900W - Unold
195 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 30 cm, inox - de Buyer
175 leiÎn stoc
Masina pentru popcorn, 300 W - Unold
625 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.