Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Risotto cu pesto din frunze de morcovi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Risotto cu pesto din frunze de morcovi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Risotto cu pesto din frunze de morcovi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ati mancat vreodata pesto din frunzele de la morcovi? Eu am incercat pentru prima oara si ma bucur ca am facut-o. It was yummy

Risotto cu pesto din frunze de morcovi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ati mancat vreodata pesto din frunzele de la morcovi? Eu am incercat pentru prima oara si ma bucur ca am facut-o. It was yummy

Ingrediente

Portii:
morcovi cu unt
  • 1 legatura morcovi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri unt
  • 5 frunze coriandru
  • praf de sare
  • praf de fulgi de chilli
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 1morcovi
    1 legatura
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3unt
    3 linguri
  • 4coriandru
    5 frunze
  • 5sare
    praf de
  • 6fulgi de chilli
    praf de
  • 7usturoi granulat
    1 lingurita
risotto
  • 120 gr orez Carnaroli
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri unt
  • 600 ml supa de legume
  • 3 buc sparanghel
  • 70 ml vin alb sec
  • 50 gr unt
  • 6 linguri branza Grana Padano
  • 2 frunze salvie
  • 1orez Carnaroli
    120 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3ulei de masline
    2 linguri
  • 4unt
    2 linguri
  • 5supa de legume
    600 ml
  • 6sparanghel
    3 buc
  • 7vin alb sec
    70 ml
  • 8unt
    50 gr
  • 9branza Grana Padano
    6 linguri
  • 10salvie
    2 frunze
pesto
  • 85 gr branza Grana Padano
  • 1 dupa gust ulei de masline
  • 100 gr nuci
  • 0.5 buc lamai
  • praf de sare
  • 2 catei usturoi
  • 1branza Grana Padano
    85 gr
  • 2ulei de masline
    1 dupa gust
  • 3nuci
    100 gr
  • 4lamai
    0.5 buc
  • 5sare
    praf de
  • 6usturoi
    2 catei

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Polonic, inox, 33,5 cm - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Polonic pentru sos, inox, 28 cm - de Buyer
135 leiÎn stoc
Lingura risotto, silicon, 31 cm - Staub
55 leiÎn stoc
Decantor sticla, 750ml, "Capitaine" - Peugeot
279 leiÎn stoc
Decantor sticla, 750ml, "Ibis" - Peugeot
355 leiÎn stoc
Decantor sticla, 750ml, "Bouquet" - Peugeot
315 leiÎn stoc
Chopper 1,19 L, 240 W, Empire Red - KitchenAid
590 leiÎn stoc
Chopper 1,19 L, 240 W, Onyx Black - KitchenAid
590 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.