Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Arancini cu pesto si mozzarella

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Arancini cu pesto si mozzarella
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Arancini cu pesto si mozzarella

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

40 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cu aceste arancini cu sos pesto si mozzarella mi-am trimis papilele gustative direct intr-o calatorie prin Sicilia, Italia. Imi place tare mult ca pot sa “prajesc” orice la aer cald. Am multe idei de preparate pe care vreau sa le incerc la Aifryer, dar le iau pe rand. Povestesc mai jos cum am pregatit aceste chiftele de orez umplute cu pesto si mozzarella. Nota: Risotto trebuie pregatit inainte cu o zi, sau macar cu 2 ore inainte (cu cat sta mai mult la rece, cu atat este mai usor de modelat). Alta nota: Va recomand sa puneti sosul pesto intr-un pos. In felul acesta o sa va fie mai usor sa umpleti arancini.

Arancini cu pesto si mozzarella

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Cu aceste arancini cu sos pesto si mozzarella mi-am trimis papilele gustative direct intr-o calatorie prin Sicilia, Italia. Imi place tare mult ca pot sa “prajesc” orice la aer cald. Am multe idei de preparate pe care vreau sa le incerc la Aifryer, dar le iau pe rand. Povestesc mai jos cum am pregatit aceste chiftele de orez umplute cu pesto si mozzarella. Nota: Risotto trebuie pregatit inainte cu o zi, sau macar cu 2 ore inainte (cu cat sta mai mult la rece, cu atat este mai usor de modelat). Alta nota: Va recomand sa puneti sosul pesto intr-un pos. In felul acesta o sa va fie mai usor sa umpleti arancini.

Ingrediente

Portii:
arancini
  • 100 gr orez Arborio
  • 70 ml vin alb sec
  • 1 buc ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 20 gr parmezan
  • 4 linguri ghee
  • 500 ml supa de pui
  • 70 gr branza mozzarella
  • 70 gr sos Pesto
  • 2 buc oua
  • dupa gust pesmet
  • dupa gust ulei de floarea soarelui
  • praf de sare
  • praf de piper
  • 1orez Arborio
    100 gr
  • 2vin alb sec
    70 ml
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4usturoi
    1 catel
  • 5parmezan
    20 gr
  • 6ghee
    4 linguri
  • 7supa de pui
    500 ml
  • 8branza mozzarella
    70 gr
  • 9sos Pesto
    70 gr
  • 10oua
    2 buc
  • 11pesmet
    dupa gust
  • 12ulei de floarea soarelui
    dupa gust
  • 13sare
    praf de
  • 14piper
    praf de
sos marinara
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr rosii din conserva
  • 0.5 buc ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri sos de rosii passata
  • 1 lingurita oregano
  • 2 dupa gust busuioc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1ulei de masline
    2 linguri
  • 2rosii din conserva
    200 gr
  • 3ceapa
    0.5 buc
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5sos de rosii passata
    2 linguri
  • 6oregano
    1 lingurita
  • 7busuioc
    2 dupa gust
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.