2317 retete postate
2317 retete postate
Pregatire
10 minute
Preparare
5 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
FEB. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
10 minute
Preparare
5 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
FEB. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareRupem branza Feta in bucati mai mici si o punem in bolul mixerului. Peste branza punem iaurtul scurs de zer, crema de branza si usturoiul zdrobit cu presa sau tocat marunt.
Rupem branza Feta in bucati mai mici si o punem in bolul mixerului. Peste branza punem iaurtul scurs de zer, crema de branza si usturoiul zdrobit cu presa sau tocat marunt.
Radem coaja de la lamaie. Atentie, folosim lamaie cu coaja netratata!
Radem coaja de la lamaie. Atentie, folosim lamaie cu coaja netratata!
Taiem apoi lamaia in jumatate si stoarcem sucul.
Taiem apoi lamaia in jumatate si stoarcem sucul.
Adaugam sucul strecurat peste ingredientele din bol.
Adaugam sucul strecurat peste ingredientele din bol.
Potrivim de sare si piper.
Potrivim de sare si piper.
Atasam paleta mixerului. Mixam timp de 2 minute, pana cand compozitia este omogena si pufoasa.
Atasam paleta mixerului. Mixam timp de 2 minute, pana cand compozitia este omogena si pufoasa.
Spalam patrunjelul si mararul. Le scuturam bine de excesul de apa si le tamponam cu un prosop absorbant. Scoatem frunzele de pe tulpini si le tocam marunt. Le adaugam peste crema de branza si le incorporam cu spatula.
Spalam patrunjelul si mararul. Le scuturam bine de excesul de apa si le tamponam cu un prosop absorbant. Scoatem frunzele de pe tulpini si le tocam marunt. Le adaugam peste crema de branza si le incorporam cu spatula.
Pastram crema la frigider. Se poate servi cu rosii, castraveti si lipie sau alta paine plata.
Pastram crema la frigider. Se poate servi cu rosii, castraveti si lipie sau alta paine plata.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Rupem branza Feta in bucati mai mici si o punem in bolul mixerului. Peste branza punem iaurtul scurs de zer, crema de branza si usturoiul zdrobit cu presa sau tocat marunt.
Rupem branza Feta in bucati mai mici si o punem in bolul mixerului. Peste branza punem iaurtul scurs de zer, crema de branza si usturoiul zdrobit cu presa sau tocat marunt.
Radem coaja de la lamaie. Atentie, folosim lamaie cu coaja netratata!
Radem coaja de la lamaie. Atentie, folosim lamaie cu coaja netratata!
Taiem apoi lamaia in jumatate si stoarcem sucul.
Taiem apoi lamaia in jumatate si stoarcem sucul.
Adaugam sucul strecurat peste ingredientele din bol.
Adaugam sucul strecurat peste ingredientele din bol.
Potrivim de sare si piper.
Potrivim de sare si piper.
Atasam paleta mixerului. Mixam timp de 2 minute, pana cand compozitia este omogena si pufoasa.
Atasam paleta mixerului. Mixam timp de 2 minute, pana cand compozitia este omogena si pufoasa.
Spalam patrunjelul si mararul. Le scuturam bine de excesul de apa si le tamponam cu un prosop absorbant. Scoatem frunzele de pe tulpini si le tocam marunt. Le adaugam peste crema de branza si le incorporam cu spatula.
Spalam patrunjelul si mararul. Le scuturam bine de excesul de apa si le tamponam cu un prosop absorbant. Scoatem frunzele de pe tulpini si le tocam marunt. Le adaugam peste crema de branza si le incorporam cu spatula.
Pastram crema la frigider. Se poate servi cu rosii, castraveti si lipie sau alta paine plata.
Pastram crema la frigider. Se poate servi cu rosii, castraveti si lipie sau alta paine plata.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!