Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ardei umpluti cu naut si carne de porc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

learning to cook

328 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ardei umpluti cu naut si carne de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ardei umpluti cu naut si carne de porc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

learning to cook

328 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Unii dintre cei mai deliciosi ardei umpluti.

Ardei umpluti cu naut si carne de porc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

learning to cook
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Unii dintre cei mai deliciosi ardei umpluti.

Ingrediente

Portii:
  • 10 buc ardei gras
  • 1 kg carne tocata
  • 200 gr naut din conserva
  • 50 gr orez
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 50 gr telina
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc oua
  • 70 gr pasta de rosii
  • 2 linguri Dulceata de merisoare
  • 1 lingura carne de curcan dezosata
  • 1 dupa gust sare
  • 1 dupa gust piper
  • 1 praf de sare de Himalaya
  • 1 dupa gust ierburi de Provence
  • 2 frunze foi de dafin
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri faina
  • 1 dupa gust smantana
  • 1ardei gras
    10 buc
  • 2carne tocata
    1 kg
  • 3naut din conserva
    200 gr
  • 4orez
    50 gr
  • 5ceapa
    2 buc
  • 6morcovi
    1 buc
  • 7pastarnac
    1 buc
  • 8telina
    50 gr
  • 9usturoi
    3 catei
  • 10oua
    1 buc
  • 11pasta de rosii
    70 gr
  • 12Dulceata de merisoare
    2 linguri
  • 13carne de curcan dezosata
    1 lingura
  • 14sare
    1 dupa gust
  • 15piper
    1 dupa gust
  • 16sare de Himalaya
    1 praf de
  • 17ierburi de Provence
    1 dupa gust
  • 18foi de dafin
    2 frunze
  • 19ulei
    50 ml
  • 20boia
    1 lingurita
  • 21faina
    2 linguri
  • 22smantana
    1 dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol cu capac, sticla, 4L - Glasslock
129 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M5 - Westmark
257 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/4,5L, "Folk", Negru - LAVA
545 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.