1013 retete postate
1013 retete postate
Pregatire
10 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
10 minute
Preparare
40 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareIn primul rand am am turnat vinul rosu intr-un vas si l-am pus pe plita. Am adaugat batoanele de scortisoara, amestecul de vin fiert compus din cortisoara bucati, cardamom seminte, ghimbir bucati, coji de portocala, cuisoare intregi si anason. Am continuat cu zaharul si coaja proaspata de portocala.
In primul rand am am turnat vinul rosu intr-un vas si l-am pus pe plita. Am adaugat batoanele de scortisoara, amestecul de vin fiert compus din cortisoara bucati, cardamom seminte, ghimbir bucati, coji de portocala, cuisoare intregi si anason. Am continuat cu zaharul si coaja proaspata de portocala.
Cand vinul a inceput sa fiarba, am adaugat pe rand cele 3 pere decojite. Am ales perele Abate pentru ca au textura si forma perfecte pentru acest preparat. Am lasat sa fiarba timp de 30 minute, apoi am lasat inca 20 minute perele sub capac. Pot fi servite si reci, a doua zi.
Cand vinul a inceput sa fiarba, am adaugat pe rand cele 3 pere decojite. Am ales perele Abate pentru ca au textura si forma perfecte pentru acest preparat. Am lasat sa fiarba timp de 30 minute, apoi am lasat inca 20 minute perele sub capac. Pot fi servite si reci, a doua zi.
Am scos apoi o para pe o farfurie pentru paste, am pus alaturi o cupa de inghetata de vanilie iar peste para am pus putina ciocolata topita la baie de abur cu o lingura de ulei. Pentru decor si gust am adaugat si nuci sfarmate precum si cubulete foarte fine de coaja de portocala. Se serveste imediat.
Am scos apoi o para pe o farfurie pentru paste, am pus alaturi o cupa de inghetata de vanilie iar peste para am pus putina ciocolata topita la baie de abur cu o lingura de ulei. Pentru decor si gust am adaugat si nuci sfarmate precum si cubulete foarte fine de coaja de portocala. Se serveste imediat.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
In primul rand am am turnat vinul rosu intr-un vas si l-am pus pe plita. Am adaugat batoanele de scortisoara, amestecul de vin fiert compus din cortisoara bucati, cardamom seminte, ghimbir bucati, coji de portocala, cuisoare intregi si anason. Am continuat cu zaharul si coaja proaspata de portocala.
In primul rand am am turnat vinul rosu intr-un vas si l-am pus pe plita. Am adaugat batoanele de scortisoara, amestecul de vin fiert compus din cortisoara bucati, cardamom seminte, ghimbir bucati, coji de portocala, cuisoare intregi si anason. Am continuat cu zaharul si coaja proaspata de portocala.
Cand vinul a inceput sa fiarba, am adaugat pe rand cele 3 pere decojite. Am ales perele Abate pentru ca au textura si forma perfecte pentru acest preparat. Am lasat sa fiarba timp de 30 minute, apoi am lasat inca 20 minute perele sub capac. Pot fi servite si reci, a doua zi.
Cand vinul a inceput sa fiarba, am adaugat pe rand cele 3 pere decojite. Am ales perele Abate pentru ca au textura si forma perfecte pentru acest preparat. Am lasat sa fiarba timp de 30 minute, apoi am lasat inca 20 minute perele sub capac. Pot fi servite si reci, a doua zi.
Am scos apoi o para pe o farfurie pentru paste, am pus alaturi o cupa de inghetata de vanilie iar peste para am pus putina ciocolata topita la baie de abur cu o lingura de ulei. Pentru decor si gust am adaugat si nuci sfarmate precum si cubulete foarte fine de coaja de portocala. Se serveste imediat.
Am scos apoi o para pe o farfurie pentru paste, am pus alaturi o cupa de inghetata de vanilie iar peste para am pus putina ciocolata topita la baie de abur cu o lingura de ulei. Pentru decor si gust am adaugat si nuci sfarmate precum si cubulete foarte fine de coaja de portocala. Se serveste imediat.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!