Ok, so...nu credeam ca va veni ziua in care o sa gatesc cu tofu, dar iata ca a venit! Pana acum 2 luni nu ma omoram cu branza din soia, dar avand in vedere restrictile culinare din ultima perioada, am zis sa-i dau o incercare. Dupa mai multe teste, am descoperit cateva feluri de a gati tofu si chiar mi-au bucurat papilele gustative! Astazi va prezint prima reteta pe care am incercat-o cu tofu: orez cu broccoli si tofu crocant invelit in sos Teriyaki! Note: Inainte de a incepe reteta, este important ca tofu sa fie presat bine ca sa ramana uscat. In felul acesta, va deveni super crocant la cuptor si totodata plin de savoare. Eu am pus tofu intre doua servetele groase si peste am pus ceva greu care sa-l preseze. Another note: Puteti sa faceti si voi sosul Teriyaki, am chiar o reteta de aripioare cu sos Teriyaki aici. De data aceasta am preferat sa-l cumpar. Las mai jos sosurile de soia si teriyaki (gluten free) pe care le-am folosit.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!