Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Somon cu mix de ciuperci si sos de piper rosu

(*)(*)(*)(*)(*) (6)
 chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef
Somon cu mix de ciuperci si sos de piper rosu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Somon cu mix de ciuperci si sos de piper rosu

(*)(*)(*)(*)(*) (6)
chef profile img

Lubita

303 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Atat somonul, cat si ciupercile, sunt foarte gustoase si sanatoase pentru organism, somonul datorita cantitatilor mari de vitamine si acizi grasi Omega3 ajuta vederea, imbunatateste sistemul osos, scade riscul de aparitie al cancerului sau alte boli cardiovasculare, de asemenea si ciupercile au un efect protector pe termen lung asupra sistemului cardiovascular si reduc riscul de accidente cerebrale si infarct. De aceea, nu trebuie ocolit nici somonul, nici ciupercile.

Somon cu mix de ciuperci si sos de piper rosu

(*)(*)(*)(*)(*) ( 6 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Lubita
Chef
gatesc.co

Prezentare

Atat somonul, cat si ciupercile, sunt foarte gustoase si sanatoase pentru organism, somonul datorita cantitatilor mari de vitamine si acizi grasi Omega3 ajuta vederea, imbunatateste sistemul osos, scade riscul de aparitie al cancerului sau alte boli cardiovasculare, de asemenea si ciupercile au un efect protector pe termen lung asupra sistemului cardiovascular si reduc riscul de accidente cerebrale si infarct. De aceea, nu trebuie ocolit nici somonul, nici ciupercile.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc peste somon
  • 200 gr ciuperci Champignon brune
  • 200 gr ciuperci urechi de lemn
  • 200 gr ciuperci Shimeji albe
  • 50 gr unt
  • 50 ml vin alb
  • 1 buc lamai
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingura piper rosu boabe
  • 150 ml vin alb demisec
  • 2 linguri coniac
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • dupa gust sare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1peste somon
    4 buc
  • 2ciuperci Champignon brune
    200 gr
  • 3ciuperci urechi de lemn
    200 gr
  • 4ciuperci Shimeji albe
    200 gr
  • 5unt
    50 gr
  • 6vin alb
    50 ml
  • 7lamai
    1 buc
  • 8piper macinat
    dupa gust
  • 9piper rosu boabe
    1 lingura
  • 10vin alb demisec
    150 ml
  • 11coniac
    2 linguri
  • 12smantana pentru gatit
    200 ml
  • 13mustar de Dijon
    1 lingurita
  • 14sare
    dupa gust
  • 15ulei de masline
    4 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (6)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
6 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (6)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 02:20
Foarte bun!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
marculescu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 09:11
Peste
O rețeta buna , multumim !
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
AnamariaM
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:24
Un deliciu!
Mi-am incantat musafirii cu aceasta reteta! Multumesc!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Soff
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 11:12
Somon
As dori si eu sa incerc, imi place pestele.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Sarua
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 10:53
Pește
Uauùuu
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 02:06
Delicios!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.