437 retete postate
437 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareCartofii se decojesc si se taie cubulete. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul se curata si se taie bucati. Se pun toate legumele la fiert in apa cu sare si se fierb circa 30 minute, pana cand pot fi usor strapunse cu furculita. Se scurg de apa.
Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul se curata si se taie bucati. Se pun toate legumele la fiert in apa cu sare si se fierb circa 30 minute, pana cand pot fi usor strapunse cu furculita. Se scurg de apa.
Legumele fierte se paseaza, apoi se adauga laptele fierbinte si untul taiat cubulete. Se adauga si pasta de hrean si se potriveste de sare si piper, dupa gust.
Legumele fierte se paseaza, apoi se adauga laptele fierbinte si untul taiat cubulete. Se adauga si pasta de hrean si se potriveste de sare si piper, dupa gust.
Carnea de vita se scoate din frigider cu aproximativ 1 ora inainte de a fi gatita, pentru a ajunge la temperatura camerei. Pentru aceasta reteta am folosit un antricot de vita maturat. Se maseaza carnea cu ulei si se asezoneaza cu sare si piper. Se prajeste 2-3 minute pe fiecare parte in tigaia foarte bine incinsa, pentru a obtine o friptura medium-rare. Se lasa sa se odihneasca cateva minute inainte de a se taia, apoi se taie fasii.
Carnea de vita se scoate din frigider cu aproximativ 1 ora inainte de a fi gatita, pentru a ajunge la temperatura camerei. Pentru aceasta reteta am folosit un antricot de vita maturat. Se maseaza carnea cu ulei si se asezoneaza cu sare si piper. Se prajeste 2-3 minute pe fiecare parte in tigaia foarte bine incinsa, pentru a obtine o friptura medium-rare. Se lasa sa se odihneasca cateva minute inainte de a se taia, apoi se taie fasii.
Semintele de dovleac se prajesc cateva minute intr-o tigaie pana cand se rumenesc usor.
Semintele de dovleac se prajesc cateva minute intr-o tigaie pana cand se rumenesc usor.
Piureul de legume se serveste cald alaturi de antricotul de vita, si se presara deasupra semintele de dovleac rumenite.
Piureul de legume se serveste cald alaturi de antricotul de vita, si se presara deasupra semintele de dovleac rumenite.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul se curata si se taie bucati. Se pun toate legumele la fiert in apa cu sare si se fierb circa 30 minute, pana cand pot fi usor strapunse cu furculita. Se scurg de apa.
Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul se curata si se taie bucati. Se pun toate legumele la fiert in apa cu sare si se fierb circa 30 minute, pana cand pot fi usor strapunse cu furculita. Se scurg de apa.
Legumele fierte se paseaza, apoi se adauga laptele fierbinte si untul taiat cubulete. Se adauga si pasta de hrean si se potriveste de sare si piper, dupa gust.
Legumele fierte se paseaza, apoi se adauga laptele fierbinte si untul taiat cubulete. Se adauga si pasta de hrean si se potriveste de sare si piper, dupa gust.
Carnea de vita se scoate din frigider cu aproximativ 1 ora inainte de a fi gatita, pentru a ajunge la temperatura camerei. Pentru aceasta reteta am folosit un antricot de vita maturat. Se maseaza carnea cu ulei si se asezoneaza cu sare si piper. Se prajeste 2-3 minute pe fiecare parte in tigaia foarte bine incinsa, pentru a obtine o friptura medium-rare. Se lasa sa se odihneasca cateva minute inainte de a se taia, apoi se taie fasii.
Carnea de vita se scoate din frigider cu aproximativ 1 ora inainte de a fi gatita, pentru a ajunge la temperatura camerei. Pentru aceasta reteta am folosit un antricot de vita maturat. Se maseaza carnea cu ulei si se asezoneaza cu sare si piper. Se prajeste 2-3 minute pe fiecare parte in tigaia foarte bine incinsa, pentru a obtine o friptura medium-rare. Se lasa sa se odihneasca cateva minute inainte de a se taia, apoi se taie fasii.
Semintele de dovleac se prajesc cateva minute intr-o tigaie pana cand se rumenesc usor.
Semintele de dovleac se prajesc cateva minute intr-o tigaie pana cand se rumenesc usor.
Piureul de legume se serveste cald alaturi de antricotul de vita, si se presara deasupra semintele de dovleac rumenite.
Piureul de legume se serveste cald alaturi de antricotul de vita, si se presara deasupra semintele de dovleac rumenite.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!