Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Papadums cu faina de naut

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2349 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Papadums cu faina de naut
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Papadums cu faina de naut

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2349 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Papadums sunt lipii subtiri specifice bucatariei indiene. Papadums se fac din faina de linte neagra, naut, orez sau cartofi. Metoda de preparare este acceasi indiferent de faina folosita. Singura diferenta este culoarea, papadums cu faina de naut au o culoare mai aramie. Alautul din faina, sare, piper, seminte de chimion si apa este intins foarte subtire, decupat in discuri si lasat la uscat. Discurile de aluat devin crocante cand sunt prajite in ulei. Sunt extrem de delicioase, se pot servi ca si snack sau langa preparate indiene.

Papadums cu faina de naut

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Papadums sunt lipii subtiri specifice bucatariei indiene. Papadums se fac din faina de linte neagra, naut, orez sau cartofi. Metoda de preparare este acceasi indiferent de faina folosita. Singura diferenta este culoarea, papadums cu faina de naut au o culoare mai aramie. Alautul din faina, sare, piper, seminte de chimion si apa este intins foarte subtire, decupat in discuri si lasat la uscat. Discurile de aluat devin crocante cand sunt prajite in ulei. Sunt extrem de delicioase, se pot servi ca si snack sau langa preparate indiene.

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr faina de naut
  • 0.5 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita seminte de chimion
  • 85 ml apa
  • 450 ml ulei
  • 1faina de naut
    200 gr
  • 2sare
    0.5 lingurita
  • 3piper macinat
    0.5 lingurita
  • 4seminte de chimion
    1 lingurita
  • 5apa
    85 ml
  • 6ulei
    450 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Mini cleste, silicon, 18 cm - Kitchen Craft
32 leiÎn stoc
Cleste pentru gatit, inox, 30 cm - Grunwerg
94 leiÎn stoc
Scafa pentru faina, inox, 1400 ml - de Buyer
425 leiÎn stoc
Recipient depozitare 250 g - Westmark
65 leiÎn stoc
Recipient depozitare 500 g - Westmark
85 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
38 leiÎn stoc
Recipient depozitare 1500 ml, inox - Zokura
34 leiÎn stoc
Rasnita sare Java 14 cm, Matte White - Marlux
135 leiÎn stoc
Rasnita pentru sare, 16 cm, "Vittel" - Peugeot
179 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.