Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Dosa cu umplutura de cartofi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2297 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Dosa cu umplutura de cartofi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Dosa cu umplutura de cartofi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2297 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Clatite fine si subtiri, dintr-un amestec de faina de naut si faina de grau, umplute cu cartofi fierti, aromati cu condimente din bucataria indiana. Se servesc cu chutney de coriandru si menta, pentru o masa delicioasa si completa.

Dosa cu umplutura de cartofi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Clatite fine si subtiri, dintr-un amestec de faina de naut si faina de grau, umplute cu cartofi fierti, aromati cu condimente din bucataria indiana. Se servesc cu chutney de coriandru si menta, pentru o masa delicioasa si completa.

Ingrediente

Portii:
Umplutura de cartofi
  • 450 gr cartofi
  • 1.5 l apa
  • dupa gust sare
  • 0.5 lingura ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 2 lingurite seminte de chimion
  • 2 lingurite susan alb
  • 0.5 lingurita fulgi de ardei iute
  • 0.5 lingurita chimion macinat
  • 0.5 lingurita turmeric macinat
  • 30 ml suc de lamaie
  • 15 gr coriandru
  • 1cartofi
    450 gr
  • 2apa
    1.5 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4ulei
    0.5 lingura
  • 5boabe de mustar
    1 lingurita
  • 6seminte de chimion
    2 lingurite
  • 7susan alb
    2 lingurite
  • 8fulgi de ardei iute
    0.5 lingurita
  • 9chimion macinat
    0.5 lingurita
  • 10turmeric macinat
    0.5 lingurita
  • 11suc de lamaie
    30 ml
  • 12coriandru
    15 gr
Chutney de coriandru si menta
  • 10 gr coriandru
  • 10 gr menta
  • 150 gr iaurt vegan
  • 1 lingurita zahar brut
  • 25 ml suc de lime
  • dupa gust piper macinat
  • 1coriandru
    10 gr
  • 2menta
    10 gr
  • 3iaurt vegan
    150 gr
  • 4zahar brut
    1 lingurita
  • 5suc de lime
    25 ml
  • 6piper macinat
    dupa gust
Dosa - Clatite
  • 150 gr faina de naut
  • 75 gr faina
  • 0.5 lingurita sare
  • 1 lingura praf de copt
  • 350 ml apa
  • 0.5 lingurita ulei
  • 1faina de naut
    150 gr
  • 2faina
    75 gr
  • 3sare
    0.5 lingurita
  • 4praf de copt
    1 lingura
  • 5apa
    350 ml
  • 6ulei
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.