Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura Regina Maria

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Andra

237 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Prajitura Regina Maria
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura Regina Maria

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Andra

237 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O prajitura foarte buna pentru orice ocazie, cu blat de pandispan, blat din albusuri cu nuca si crema cu cacao.

Prajitura Regina Maria

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Andra
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

O prajitura foarte buna pentru orice ocazie, cu blat de pandispan, blat din albusuri cu nuca si crema cu cacao.

Ingrediente

Portii:
Blat pandispan:
  • 6 buc oua
  • 1 praf de sare
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 7 linguri faina
  • 10 gr praf de copt
  • 1oua
    6 buc
  • 2sare
    1 praf de
  • 3zahar
    12 linguri
  • 4ulei
    6 linguri
  • 5esenta de vanilie
    1 lingura
  • 6faina
    7 linguri
  • 7praf de copt
    10 gr
Blat din albusuri cu nuca:
  • 6 buc albus de ou
  • 1 praf de sare
  • 12 linguri zahar
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 150 gr faina
  • 200 gr nuci macinate
  • 1albus de ou
    6 buc
  • 2sare
    1 praf de
  • 3zahar
    12 linguri
  • 4esenta de vanilie
    1 lingura
  • 5faina
    150 gr
  • 6nuci macinate
    200 gr
Crema:
  • 6 buc galbenus de ou
  • 6 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • 50 gr cacao
  • 1 lingura esenta de rom
  • 250 gr unt
  • 1galbenus de ou
    6 buc
  • 2zahar
    6 linguri
  • 3sare
    1 praf de
  • 4cacao
    50 gr
  • 5esenta de rom
    1 lingura
  • 6unt
    250 gr
Sirop:
  • 8 linguri zahar
  • 800 ml apa
  • 1 lingura esenta de rom
  • 1zahar
    8 linguri
  • 2apa
    800 ml
  • 3esenta de rom
    1 lingura
Decor:
  • 50 gr ciocolata alba
  • 1ciocolata alba
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - Westmark
40 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 40 cm - Westmark
50 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 35 cm - Westmark
40 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 30 cm - de Buyer
32 leiÎn stoc
Cana pentru masurat, 2L - de Buyer
75 leiÎn stoc
Cana pentru masurat, 3L - de Buyer
186 leiÎn stoc
Cana spumare lapte, inox, 300ml
48 leiÎn stoc
Spargator de nuci, "Economy"- Grunwerg
16 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.