Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Andra

237 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Andra

237 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  De post , Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Sunt minunate aceste cornuri, mai ales pentru ca sunt si de post. Am umplut 7 cornuri cu rahat si 3 cu dulceata de capsuni, dar voi le puteti face cum doriti.

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  De post , Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  De post , Deserturi
Andra
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Sunt minunate aceste cornuri, mai ales pentru ca sunt si de post. Am umplut 7 cornuri cu rahat si 3 cu dulceata de capsuni, dar voi le puteti face cum doriti.

Ingrediente

Portii:
Pentru cornuri:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 gr zahar
  • 550 gr faina
  • 150 ml suc de portocale
  • 150 ml apa minerala
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 250 gr rahat asortat
  • 5 linguri dulceata de capsune
  • 1drojdie proaspata
    25 gr
  • 2zahar
    100 gr
  • 3faina
    550 gr
  • 4suc de portocale
    150 ml
  • 5apa minerala
    150 ml
  • 6esenta de vanilie
    1 lingura
  • 7sare
    1 praf de
  • 8ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 9rahat asortat
    250 gr
  • 10dulceata de capsune
    5 linguri
Pentru sirop:
  • 200 ml apa
  • 40 gr zahar pudra
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1apa
    200 ml
  • 2zahar pudra
    40 gr
  • 3esenta de vanilie
    1 lingura
  • 4ulei de floarea soarelui
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/c4ad84cb-0a86-4bda-b0b0-e0f623c368cc.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 23, 09:31
Delicioase si usor de facut!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 23, 02:27
Tare bune!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.