(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (10)
Ciorbele si supele unguresti pot fi facute din carne de pasare, carne de porc sau de vita, cu paste sau fara. Ciorbele unguresti pot fi si din diferite specii de peste, cartofi, fasole uscata, ardei rosu. Renumite sunt Ciorba de peste din Szeged, Supa de peste Baja, Supa-gulyas, Ciorba de fasole Jokai, Supa Palóc, precum si supele usoare din fructe, care pot fi si reci. Dar multe dintre ciorbele unguresti se acresc cu moare, adica zeama de varza acra, si se ingroasa cu cate o lingura de faina, de obicei, ceea ce este specific bucatariei maghiare. Dintre multele supe si ciorbe unguresti, astazi am facut-o pe aceasta si va spun ca are un gust deosebit. Nu va speriati, ca hreanul a fiert si nu mai este iute...
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!