O ciorba bogata si delicioasa cu carne de miel si legume. Gatirea ciorbei se face in 2 etape. In prima etapa se fierbe rasolul de miel si se prepara supa de carne. In cea de a 2-a etapa incepem construirea straturilor de texturi si arome pentru preparatul final. Ceapa si morcovii sunt gatite inabusit in putin ulei. Legumele isi elibereaza incet sucurile, formand o emulsie aromata. Peste legumele inabusite sunt adaugate apoi bucatile de carne de miel, frunzele de ceapa verde, orezul si se fierb impreuna in supa de carne. La final, se adauga rosiile date pe razatoare, care pe langa aroma, echilibreaza gustul. Textura ciorbei este imbogatita cu sos din iaurt si galbenus de ou. Si cum mielul face pereche buna cu verdeturile, la final invioram si inveselim cu frunze de patrunjel.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!