Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Tocana de porc cu mamaliga

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ

271 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tocana de porc cu mamaliga
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocana de porc cu mamaliga

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ

271 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tocana cu mamaliga se potrivesc de minune, gustul perfect romanesc

Tocana de porc cu mamaliga

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tocana cu mamaliga se potrivesc de minune, gustul perfect romanesc

Ingrediente

Portii:
Tocana
  • 8 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc ardei
  • 12 catei usturoi
  • 200 ml pasta de rosii
  • 2 frunze foi de dafin
  • 1 dupa gust piper
  • 1 dupa gust sare
  • 1.5 kg muschi de porc
  • 2 linguri untura
  • 400 ml apa
  • 1ceapa
    8 buc
  • 2morcovi
    2 buc
  • 3ardei
    1 buc
  • 4usturoi
    12 catei
  • 5pasta de rosii
    200 ml
  • 6foi de dafin
    2 frunze
  • 7piper
    1 dupa gust
  • 8sare
    1 dupa gust
  • 9muschi de porc
    1.5 kg
  • 10untura
    2 linguri
  • 11apa
    400 ml
Mamaliga
  • 900 ml apa
  • 1 lingura ulei de orez
  • 250 gr faina de porumb
  • praf de sare
  • 1apa
    900 ml
  • 2ulei de orez
    1 lingura
  • 3faina de porumb
    250 gr
  • 4sare
    praf de
Extra
  • 1 dupa gust smantana
  • 1 dupa gust ulei
  • 1smantana
    1 dupa gust
  • 2ulei
    1 dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala inox, cu capac, 24cm/7L, "Resto" - Demeyere
445 leiÎn stoc
Masina de paine, 600W, Negru - Princess
395 leiÎn stoc
Cutit Kudamono, 9 cm, 7000D - Miyabi
835 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 1L - Glasslock
62 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit japonez Sujihiki, 24 cm, 5000MCD 67 - Miyabi
2790 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 5000FCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc
Cutit Shotoh, 14 cm, 5000MCD - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cutit Rocking Santoku, 18cm, 5000MCD - Miyabi
2770 leiÎn stoc
Lingura, lemn de fag, 31 cm - OXO
39 leiÎn stoc
Set 3 linguri de lemn - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.