Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Dolma

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Dolma
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Dolma

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sarmale in stil oriental cu carne de vita si orez, invelite in frunze de vita de vie, acrite cu zeama de lime. Se pot servi reci sau calde, stropite cu sos de iaurt cu usturoi. Sunt putin migaloase, dar la final esti rasplatit cu un preparat extrem de delicios.

Dolma

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Sarmale in stil oriental cu carne de vita si orez, invelite in frunze de vita de vie, acrite cu zeama de lime. Se pot servi reci sau calde, stropite cu sos de iaurt cu usturoi. Sunt putin migaloase, dar la final esti rasplatit cu un preparat extrem de delicios.

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr praz
  • 250 gr ceapa rosie
  • 1 lingura ulei
  • dupa gust sare
  • 3 catei usturoi
  • 550 gr carne tocata de vita
  • 35 gr sos de rosii
  • 0.5 lingura pasta de ardei iute
  • 0.5 lingura oregano uscat
  • dupa gust piper macinat
  • 3 buc lime
  • 1 lingura zahar
  • 15 gr patrunjel
  • 15 gr coriandru
  • 135 gr orez prefiert
  • 600 gr frunze de vita de vie in saramura
  • 350 ml apa
  • 1praz
    250 gr
  • 2ceapa rosie
    250 gr
  • 3ulei
    1 lingura
  • 4sare
    dupa gust
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6carne tocata de vita
    550 gr
  • 7sos de rosii
    35 gr
  • 8pasta de ardei iute
    0.5 lingura
  • 9oregano uscat
    0.5 lingura
  • 10piper macinat
    dupa gust
  • 11lime
    3 buc
  • 12zahar
    1 lingura
  • 13patrunjel
    15 gr
  • 14coriandru
    15 gr
  • 15orez prefiert
    135 gr
  • 16frunze de vita de vie in saramura
    600 gr
  • 17apa
    350 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne "Frecher Fritz" - Westmark
345 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
350 leiÎn stoc
Cratita ovala, fonta, 27cm/3,9L, "Folk", Rosu - LAVA
385 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Trendy", Negru - LAVA
445 leiÎn stoc
Storcator lamai/lime - Westmark
64 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.