Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Paste bolognese cu ciuperci

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

Aaaa

476 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paste bolognese cu ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste bolognese cu ciuperci

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

Aaaa

476 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Daca sunteti in pana de idei pentru pranz sau cina, atunci trebuie neaparat sa incercati aceasta reteta de paste bolognese cu ciuperci. Se fac rapid si sunt delicioase.

Paste bolognese cu ciuperci

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Daca sunteti in pana de idei pentru pranz sau cina, atunci trebuie neaparat sa incercati aceasta reteta de paste bolognese cu ciuperci. Se fac rapid si sunt delicioase.

Ingrediente

Portii:
  • 650 gr carne tocata de vita
  • 300 gr ciuperci Champignon din conserva
  • 400 gr rosii in sos
  • 2 linguri nuca de porc
  • 1 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc morcovi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust fulgi de chilli
  • 320 gr paste tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1carne tocata de vita
    650 gr
  • 2ciuperci Champignon din conserva
    300 gr
  • 3rosii in sos
    400 gr
  • 4nuca de porc
    2 linguri
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6usturoi
    3 catei
  • 7morcovi
    1 buc
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
  • 10fulgi de chilli
    dupa gust
  • 11paste tagliatelle
    320 gr
  • 12ulei de masline
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Paleta plastic, 32 cm - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/6,2L - AMT Gastroguss
370 leiÎn stoc
Lingura paste, inox, 32 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Tigaie adanca, aluminiu, 28 x 28 cm - AMT Gastroguss
360 leiÎn stoc
Cutit Nakiri, 17cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
530 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 5000MCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 14 cm 4000FC - Miyabi
840 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 16,5 cm, 800DP - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Suport pentru uscare paste, din lemn - Imperia
155 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.