Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sarmale asortate, cu carne de porc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Sarmale asortate, cu carne de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sarmale asortate, cu carne de porc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit aceste sarmalute asortate cu varza murata si frunze de vita de vie, umplute cu carne de porc, au iesit delicioase. De aceasta data, nu am mai calit legumele, iar pasta de tomate am adaugat-o spre final.

Sarmale asortate, cu carne de porc

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Carne , Romaneasca
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit aceste sarmalute asortate cu varza murata si frunze de vita de vie, umplute cu carne de porc, au iesit delicioase. De aceasta data, nu am mai calit legumele, iar pasta de tomate am adaugat-o spre final.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr pulpa de porc
  • 300 gr fleica de porc
  • 150 gr orez
  • 2 buc ceapa uscata
  • 2 kg varza murata
  • 20 frunze vita de vie
  • 3 linguri bulion
  • 30 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust cimbru uscat
  • dupa gust sunca afumata
  • 1pulpa de porc
    600 gr
  • 2fleica de porc
    300 gr
  • 3orez
    150 gr
  • 4ceapa uscata
    2 buc
  • 5varza murata
    2 kg
  • 6vita de vie
    20 frunze
  • 7bulion
    3 linguri
  • 8ulei
    30 ml
  • 9sare
    dupa gust
  • 10cimbru uscat
    dupa gust
  • 11sunca afumata
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula, din lemn de fag, 30 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Spatula lemn, 35,5 cm - OXO
35 leiÎn stoc
Dispozitiv pentru tocat legume - OXO
95 leiÎn stoc
Presa multifunctionala, aluminiu  - Westmark
120 leiÎn stoc
Oliviera 4 piese - Kitchen Craft
145 leiÎn stoc
Oliviera 5 piese "Wien" - Westmark
115 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Burgundy - Emile Henry
490 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.