167 retete postate
167 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
3 ore
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
3 ore
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe curata morcovii si ceapa. Se spala si se taie cuburi suficient de mari pentru a putea fi date prin masina de tocat. Se maruntesc si apoi se calesc intr-o lingurita de ulei. Procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 8 minute.
Se curata morcovii si ceapa. Se spala si se taie cuburi suficient de mari pentru a putea fi date prin masina de tocat. Se maruntesc si apoi se calesc intr-o lingurita de ulei. Procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 8 minute.
Cand legumele sunt gata, se iau de pe foc si se adauga orezul crud. Se incorporeaza si se lasa deoparte.
Cand legumele sunt gata, se iau de pe foc si se adauga orezul crud. Se incorporeaza si se lasa deoparte.
Carnea (atat pulpa, cat si fleica) se da prin masina, iar cand e gata se amesteca bine cu legumele. Se adauga cimbrul, sarea si piper si se lasa 5-10 minute sa isi traga gustul.
Carnea (atat pulpa, cat si fleica) se da prin masina, iar cand e gata se amesteca bine cu legumele. Se adauga cimbrul, sarea si piper si se lasa 5-10 minute sa isi traga gustul.
Se taie capacul ardeilor si se curata de seminte. Se pune compozitia in ardei si se asaza intr-o oala de lut sau de fonta (trebuie sa fie un material gros).
Se taie capacul ardeilor si se curata de seminte. Se pune compozitia in ardei si se asaza intr-o oala de lut sau de fonta (trebuie sa fie un material gros).
Bulionul se amesteca cu un pahar de apa si zaharul. Amestecati bine bine si gustati. Daca sosul este in continuare foarte acid, mai adaugati o lingura de zahar. Depinde foarte tare de bulionul folosit.
Bulionul se amesteca cu un pahar de apa si zaharul. Amestecati bine bine si gustati. Daca sosul este in continuare foarte acid, mai adaugati o lingura de zahar. Depinde foarte tare de bulionul folosit.
Se acopera si se baga in copturul preincalzit la 220°C pentru o ora/ o ora si jumatate. Dupa acest timp micsorati caldura la 180°C si bagati vasul inapoi, dar fara capac. Dupa inca o ora/ o ora si jumatate, verficati cantitatea de lichid ramasa. Bulionul ar trebui sa aiba o consistenta mai tare.
Se acopera si se baga in copturul preincalzit la 220°C pentru o ora/ o ora si jumatate. Dupa acest timp micsorati caldura la 180°C si bagati vasul inapoi, dar fara capac. Dupa inca o ora/ o ora si jumatate, verficati cantitatea de lichid ramasa. Bulionul ar trebui sa aiba o consistenta mai tare.
Eu ultimele 10 minute trec cuptorul pe ventilatie si ridic temperatura inapoi la 220°C. Imi place sa se formeaze o crusta caramelizata. Dar acest pas este optional.
Eu ultimele 10 minute trec cuptorul pe ventilatie si ridic temperatura inapoi la 220°C. Imi place sa se formeaze o crusta caramelizata. Dar acest pas este optional.
Daca va place mancarea picanta, in sosul de bulion puteti adauga si 1-2 ardei iuti. Acesti ardei umpluti merg de minune cu smantana.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se curata morcovii si ceapa. Se spala si se taie cuburi suficient de mari pentru a putea fi date prin masina de tocat. Se maruntesc si apoi se calesc intr-o lingurita de ulei. Procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 8 minute.
Se curata morcovii si ceapa. Se spala si se taie cuburi suficient de mari pentru a putea fi date prin masina de tocat. Se maruntesc si apoi se calesc intr-o lingurita de ulei. Procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 8 minute.
Cand legumele sunt gata, se iau de pe foc si se adauga orezul crud. Se incorporeaza si se lasa deoparte.
Cand legumele sunt gata, se iau de pe foc si se adauga orezul crud. Se incorporeaza si se lasa deoparte.
Carnea (atat pulpa, cat si fleica) se da prin masina, iar cand e gata se amesteca bine cu legumele. Se adauga cimbrul, sarea si piper si se lasa 5-10 minute sa isi traga gustul.
Carnea (atat pulpa, cat si fleica) se da prin masina, iar cand e gata se amesteca bine cu legumele. Se adauga cimbrul, sarea si piper si se lasa 5-10 minute sa isi traga gustul.
Se taie capacul ardeilor si se curata de seminte. Se pune compozitia in ardei si se asaza intr-o oala de lut sau de fonta (trebuie sa fie un material gros).
Se taie capacul ardeilor si se curata de seminte. Se pune compozitia in ardei si se asaza intr-o oala de lut sau de fonta (trebuie sa fie un material gros).
Bulionul se amesteca cu un pahar de apa si zaharul. Amestecati bine bine si gustati. Daca sosul este in continuare foarte acid, mai adaugati o lingura de zahar. Depinde foarte tare de bulionul folosit.
Bulionul se amesteca cu un pahar de apa si zaharul. Amestecati bine bine si gustati. Daca sosul este in continuare foarte acid, mai adaugati o lingura de zahar. Depinde foarte tare de bulionul folosit.
Se acopera si se baga in copturul preincalzit la 220°C pentru o ora/ o ora si jumatate. Dupa acest timp micsorati caldura la 180°C si bagati vasul inapoi, dar fara capac. Dupa inca o ora/ o ora si jumatate, verficati cantitatea de lichid ramasa. Bulionul ar trebui sa aiba o consistenta mai tare.
Se acopera si se baga in copturul preincalzit la 220°C pentru o ora/ o ora si jumatate. Dupa acest timp micsorati caldura la 180°C si bagati vasul inapoi, dar fara capac. Dupa inca o ora/ o ora si jumatate, verficati cantitatea de lichid ramasa. Bulionul ar trebui sa aiba o consistenta mai tare.
Eu ultimele 10 minute trec cuptorul pe ventilatie si ridic temperatura inapoi la 220°C. Imi place sa se formeaze o crusta caramelizata. Dar acest pas este optional.
Eu ultimele 10 minute trec cuptorul pe ventilatie si ridic temperatura inapoi la 220°C. Imi place sa se formeaze o crusta caramelizata. Dar acest pas este optional.
Daca va place mancarea picanta, in sosul de bulion puteti adauga si 1-2 ardei iuti. Acesti ardei umpluti merg de minune cu smantana.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!