Va propun un preparat delicios, sanatos si aspectuos. Muschi de porc masat cu ulei de masline, sare, piper, crengute de cimbru si rozmarin, rumenit in unt, copt in cuptor si tavalit prin crusta de pesmet cu marar si patrunjel servit alaturi de amestec de legume chinezesti trase la tigaie in unt si pasta verde cu ceapa, usturoi verde si ulei.
Muschiuletul este partea mea preferata de la porc. Se poate prepara in nenumarate feluri. Aceasta reteta este una din variantele delicioase ale modului in care putem prepara acest tip de carne.
Salata low-calories, de-li-cioa-sa! Genul acesta de mancare poate fi un meal prep, adica, pregatiti mai multa carne, portionati in mod egal ingredientele pentru salata in caserole cu capac si dati la frigider pentru urmatoarele zile. Dressingul se va adauga in momentul servirii.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!