Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocana de fasole boabe cu piept de porc si rosii uscate

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Tocana de fasole boabe cu piept de porc si rosii uscate
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocana de fasole boabe cu piept de porc si rosii uscate

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Tocana de fasole boabe cu piept de porc si rosii uscate, o reteta usor de facut, gustoasa si satioasa.

Tocana de fasole boabe cu piept de porc si rosii uscate

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Carne

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne
Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Tocana de fasole boabe cu piept de porc si rosii uscate, o reteta usor de facut, gustoasa si satioasa.

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr fasole boabe
  • 3 buc ceapa
  • 500 gr piept de porc
  • 100 gr rosii uscate
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1fasole boabe
    250 gr
  • 2ceapa
    3 buc
  • 3piept de porc
    500 gr
  • 4rosii uscate
    100 gr
  • 5suc de rosii
    500 ml
  • 6pasta de ardei iute
    1 lingurita
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9oregano uscat
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cos strecuratoare, 28 cm, inox
44 leiÎn stoc
Cutit Nakiri, 17cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
530 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 6000MCT - Miyabi
995 leiÎn stoc
Cutit Kudamono, 9 cm, 7000D - Miyabi
835 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 14 cm 4000FC - Miyabi
840 leiÎn stoc
Cutit japonez Santoku 18 cm 4000FC - Miyabi
940 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Bucataru'Poznas
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 23, 09:12
O idee excelenta 😀
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.