Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Biftec tartar

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

947 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Biftec tartar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Biftec tartar

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

947 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Biftecul tartar este un preparat frantuzesc indraznet si mai gustos decat te astepti sa fie. Desi asocierea de carne cruda cu galbenus crud poate fi poate cam prea mult, atunci cand o savurezi nu simti nimic crud, totul se armonizeaza. Da, este bun si merita incercat atat la restaurant, cat si acasa. Nu se prepara greu deloc, ai nevoie doar de putina indemanare si de ingrediente de calitate. Daca nu ati incercat pana acum acest preparat, este timpul sa o faceti!

Biftec tartar

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Biftecul tartar este un preparat frantuzesc indraznet si mai gustos decat te astepti sa fie. Desi asocierea de carne cruda cu galbenus crud poate fi poate cam prea mult, atunci cand o savurezi nu simti nimic crud, totul se armonizeaza. Da, este bun si merita incercat atat la restaurant, cat si acasa. Nu se prepara greu deloc, ai nevoie doar de putina indemanare si de ingrediente de calitate. Daca nu ati incercat pana acum acest preparat, este timpul sa o faceti!

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr muschi de vita
  • 1 buc castraveti murati
  • 1 buc ceapa
  • 2 lingurite capere din conserva
  • 1 buc ardei iute
  • 1 buc galbenus de ou
  • 2 lingurite mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 buc lamai
  • 3 buc galbenus de ou de prepelita
  • 1muschi de vita
    250 gr
  • 2castraveti murati
    1 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4capere din conserva
    2 lingurite
  • 5ardei iute
    1 buc
  • 6galbenus de ou
    1 buc
  • 7mustar
    2 lingurite
  • 8ulei de masline
    3 linguri
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11lamai
    1 buc
  • 12galbenus de ou de prepelita
    3 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Inel patiserie, inox, 8 cm - de Buyer
29 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "TWIN Four Star" - Zwilling
690 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
380 leiÎn stoc
Satar, 15 cm, inox - Kitchen Craft
84 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "ZWILLING Gourmet" - Zwilling
350 leiÎn stoc
Satar, 16cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
690 leiÎn stoc
Satar, otel, 17,8cm - Westmark
85 leiÎn stoc
Inel pentru paine, inox, 16 cm - de Buyer
97 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.