Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Maarouk

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aromeinbucate

201 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Maarouk
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Maarouk

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aromeinbucate

201 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Sunt foarte incantata sa pot impartasi cu voi aceasta reteta de chifle dulci cu umplutura de crema de curmale. Cunoscute si sub denumirea de Maarouk, aceste chifle sunt un desert traditional sirian si sunt servite in perioada Ramadanului

Maarouk

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Aromeinbucate
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Sunt foarte incantata sa pot impartasi cu voi aceasta reteta de chifle dulci cu umplutura de crema de curmale. Cunoscute si sub denumirea de Maarouk, aceste chifle sunt un desert traditional sirian si sunt servite in perioada Ramadanului

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 500 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie instant
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita cardamon macinat
  • 1 lingurita anason macinat
  • 60 gr zahar
  • 10 gr zahar vanilinat
  • praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 buc oua
  • 1faina
    500 gr
  • 2lapte
    250 ml
  • 3drojdie instant
    1 lingurita
  • 4unt
    50 gr
  • 5cardamon macinat
    1 lingurita
  • 6anason macinat
    1 lingurita
  • 7zahar
    60 gr
  • 8zahar vanilinat
    10 gr
  • 9sare
    praf de
  • 10praf de copt
    1 lingurita
  • 11oua
    1 buc
umplutura
  • 250 gr curmale medjool
  • 1 lingurita scortisoara Ceylon
  • 1 lingurita cardamon macinat
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1curmale medjool
    250 gr
  • 2scortisoara Ceylon
    1 lingurita
  • 3cardamon macinat
    1 lingurita
  • 4extract de vanilie
    1 lingurita
topping
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingura lapte
  • dupa gust susan alb
  • 1galbenus de ou
    1 buc
  • 2lapte
    1 lingura
  • 3susan alb
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.