Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort aniversar cu crema de lapte si jeleu de capsuni

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Andra

237 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Tort aniversar cu crema de lapte si jeleu de capsuni
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort aniversar cu crema de lapte si jeleu de capsuni

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Andra

237 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit acest minunat tort pentru ziua de nastere a fetitei mele. Blat de vanilie, crema de lapte, frisca, jeleu de capsuni...un deliciu!

Tort aniversar cu crema de lapte si jeleu de capsuni

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Andra
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit acest minunat tort pentru ziua de nastere a fetitei mele. Blat de vanilie, crema de lapte, frisca, jeleu de capsuni...un deliciu!

Ingrediente

Portii:
Blat:
  • 7 buc oua
  • 1 praf de sare
  • 14 linguri zahar
  • 7 linguri ulei
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 400 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 1oua
    7 buc
  • 2sare
    1 praf de
  • 3zahar
    14 linguri
  • 4ulei
    7 linguri
  • 5esenta de vanilie
    1 lingura
  • 6faina
    400 gr
  • 7praf de copt
    10 gr
Sirop:
  • 150 gr zahar
  • 700 ml apa
  • 1zahar
    150 gr
  • 2apa
    700 ml
Crema de lapte:
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 500 ml frisca lichida
  • 1amidon alimentar
    2 linguri
  • 2esenta de vanilie
    1 lingura
  • 3zahar
    250 gr
  • 4faina
    2 linguri
  • 5lapte
    500 ml
  • 6frisca lichida
    500 ml
Jeleu de capsuni pentru interiorul tortului:
  • 600 gr capsuni
  • 100 gr zahar
  • 5 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1capsuni
    600 gr
  • 2zahar
    100 gr
  • 3gelatina
    5 gr
  • 4apa
    50 ml
jeleu pentru decor:
  • 400 gr capsuni
  • 100 gr zahar
  • 5 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1capsuni
    400 gr
  • 2zahar
    100 gr
  • 3gelatina
    5 gr
  • 4apa
    50 ml
decor:
  • 300 ml frisca lichida
  • 20 gr decoratiuni din zahar
  • 5 buc capsuni
  • 1frisca lichida
    300 ml
  • 2decoratiuni din zahar
    20 gr
  • 3capsuni
    5 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.