(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (25)
Printre preparatele pe baza de dovlecei cu care ne rasfatam in plin sezon al dovleceilor de gradina se numara si aceste chiftele de dovlecei cu branza si ardei. Sunt tare gustoase atat calde cat si reci. Pot fi savurate la mic dejun, ca gustare printre mese, dar pot fi luate si la pachet. Chiftelele din reteta de fata le-am preparat cu branza telemea, veche. Am optat pentru ceapa rosie ca ramane usor crocanta. Iar ardeiul rosu le-a dat un plus de gust si o pata de culoare. Si acesta ramane usor crocant. Putin usturoi pentru un gust picant si marar din belsug. Mararul face echipa buna cu dovlecelul si branza sarata. Ofera preparatelor o aroma placuta, dar si un plus de culoare.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!