Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de vacuta

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Angy

258 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Ciorba de vacuta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de vacuta

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Angy

258 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

O ciorba nutritiva si foarte gustoasa.

Ciorba de vacuta

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Angy
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

O ciorba nutritiva si foarte gustoasa.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr carne de vita
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 4 felii telina
  • 3 buc cartofi
  • 100 gr mazare boabe
  • 2 linguri rosii
  • 1 legatura leustean
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 300 ml bors
  • 3 l apa
  • 1carne de vita
    400 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4telina
    4 felii
  • 5cartofi
    3 buc
  • 6mazare boabe
    100 gr
  • 7rosii
    2 linguri
  • 8leustean
    1 legatura
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11bors
    300 ml
  • 12apa
    3 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.