Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu branza, frisca si aroma de cafea

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu branza, frisca si aroma de cafea
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu branza, frisca si aroma de cafea

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

920 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prajitura racoritoare si insiropata cu crema de branza si frisca si sirop de cafea. Secretul acestei prajituri este sa fie insiropata foarte bine, de aceea ea este mai buna dupa 1-2 zile, daca rezista.

Prajitura cu branza, frisca si aroma de cafea

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura racoritoare si insiropata cu crema de branza si frisca si sirop de cafea. Secretul acestei prajituri este sa fie insiropata foarte bine, de aceea ea este mai buna dupa 1-2 zile, daca rezista.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 6 buc oua
  • 6 linguri faina
  • 5 linguri cacao
  • 11 linguri zahar brun
  • praf de sare
  • 5 linguri apa
  • 10 gr praf de copt
  • 1oua
    6 buc
  • 2faina
    6 linguri
  • 3cacao
    5 linguri
  • 4zahar brun
    11 linguri
  • 5sare
    praf de
  • 6apa
    5 linguri
  • 7praf de copt
    10 gr
crema1
  • 300 gr branza de vaci
  • 600 ml smantana pentru frisca
  • 80 gr zahar pudra
  • 1branza de vaci
    300 gr
  • 2smantana pentru frisca
    600 ml
  • 3zahar pudra
    80 gr
crema2
  • 300 ml smantana pentru frisca
  • 30 gr zahar pudra
  • 60 gr smantana
  • 1smantana pentru frisca
    300 ml
  • 2zahar pudra
    30 gr
  • 3smantana
    60 gr
sirop
  • 600 ml apa
  • 600 gr zahar brun
  • 40 ml esenta de cafea
  • 1apa
    600 ml
  • 2zahar brun
    600 gr
  • 3esenta de cafea
    40 ml
extra
  • 15 gr cafea solubila
  • 1cafea solubila
    15 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.