Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Salata de orez salbatic cu vin rosu

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Salata de orez salbatic cu vin rosu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Salata de orez salbatic cu vin rosu

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

15 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Orezul salbatic are o aroma delicioasa de nuca. Dureaza putin mai mult sa il gatesti, dar merita asteptarea. Gatitul orezului in vin rosu va va oferi o aroma mai profunda si amestecand-l cu struguri murati veti avea, astfel, parte, de o explozie de aciditate. Semintele crocante de dovleac si nucile ofera o textura grozava. Toate acestea, impreuna cu branza cremoasa, Brie, alcatuiesc o salata uimitoare!

Salata de orez salbatic cu vin rosu

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Orezul salbatic are o aroma delicioasa de nuca. Dureaza putin mai mult sa il gatesti, dar merita asteptarea. Gatitul orezului in vin rosu va va oferi o aroma mai profunda si amestecand-l cu struguri murati veti avea, astfel, parte, de o explozie de aciditate. Semintele crocante de dovleac si nucile ofera o textura grozava. Toate acestea, impreuna cu branza cremoasa, Brie, alcatuiesc o salata uimitoare!

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr mix de orez salbatic
  • 300 ml vin rosu
  • 300 ml apa
  • 300 gr struguri fara samburi
  • 150 ml otet de vin rosu
  • 1 buc ceapa rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 buc branza Brie
  • 70 gr nuci
  • 2 linguri seminte de dovleac
  • 3 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1mix de orez salbatic
    250 gr
  • 2vin rosu
    300 ml
  • 3apa
    300 ml
  • 4struguri fara samburi
    300 gr
  • 5otet de vin rosu
    150 ml
  • 6ceapa rosie
    1 buc
  • 7patrunjel
    1 legatura
  • 8branza Brie
    1 buc
  • 9nuci
    70 gr
  • 10seminte de dovleac
    2 linguri
  • 11ulei de masline
    3 linguri
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Folk", Rosu - LAVA
430 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Folk", Negru - LAVA
430 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L, "Folk", Rosu - LAVA
350 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Glaze", Mov - LAVA
379 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L "Glaze", Rosu  - LAVA
379 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
350 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.