1013 retete postate
1013 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe curata si se spala bine toate legumele. Grija mare la pepenasi pentru ca ei au pamant intarit pe ei. Puteti taia morcovii si radacina de telina in forme mai simpatice, daca va place si aveti timp.
Se curata si se spala bine toate legumele. Grija mare la pepenasi pentru ca ei au pamant intarit pe ei. Puteti taia morcovii si radacina de telina in forme mai simpatice, daca va place si aveti timp.
In fiecare borcan am pus la baza: 1 lingurita boabe mustar si 1 lingurita boabe piper, 4 foi de dafin, 2 frunze telina si o crenguta cu cateva frunze de visin. Crengutele de visin nu sunt obligatorii.
In fiecare borcan am pus la baza: 1 lingurita boabe mustar si 1 lingurita boabe piper, 4 foi de dafin, 2 frunze telina si o crenguta cu cateva frunze de visin. Crengutele de visin nu sunt obligatorii.
Am continuat apoi cu legumele astfel incat sa ramana cat mai putine locuri goale. Am adaugat in mijloc pepenasii iar pe margini am pus buchetele de conopida, castraveti, gogonele, rondele sau baghete de morcovi si de hrean sau radacina de telina.
Am continuat apoi cu legumele astfel incat sa ramana cat mai putine locuri goale. Am adaugat in mijloc pepenasii iar pe margini am pus buchetele de conopida, castraveti, gogonele, rondele sau baghete de morcovi si de hrean sau radacina de telina.
Cand am umplut jumatate de borcan cu legume, am mai pus cateva frunze de telina, apoi am continuat sa adaug legumele.
Cand am umplut jumatate de borcan cu legume, am mai pus cateva frunze de telina, apoi am continuat sa adaug legumele.
Cand s-au umplut borcanele cu muraturi, am pus la final frunze de telina, crenguta de visin si hrean.
Cand s-au umplut borcanele cu muraturi, am pus la final frunze de telina, crenguta de visin si hrean.
Se pune apoi apa in borcane dar se masoara cata apa intra exact pentru a sti cum sa preparam saramura. Se scurge apa din borcane intr-o oala si se mai adauga inca o cama cu apa in plus. In functie de cantitatea de apa ramasa in oala, se adauga 1 lingura cu sare la 1 litru de apa. Saramura se pune pe foc pana fierbe si da cateva clocote, apoi se lasa putin sa se raceasca si se toarna in borcane. La final am mai pus cate o lingura cu otet de 9 grade in fiecare borcan.
Se pune apoi apa in borcane dar se masoara cata apa intra exact pentru a sti cum sa preparam saramura. Se scurge apa din borcane intr-o oala si se mai adauga inca o cama cu apa in plus. In functie de cantitatea de apa ramasa in oala, se adauga 1 lingura cu sare la 1 litru de apa. Saramura se pune pe foc pana fierbe si da cateva clocote, apoi se lasa putin sa se raceasca si se toarna in borcane. La final am mai pus cate o lingura cu otet de 9 grade in fiecare borcan.
Borcanele se inchid cu capac si se lasa la murat ferite de razele soarelui. In 3-4 saptamani muraturile sunt gata de consumat.
Borcanele se inchid cu capac si se lasa la murat ferite de razele soarelui. In 3-4 saptamani muraturile sunt gata de consumat.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se curata si se spala bine toate legumele. Grija mare la pepenasi pentru ca ei au pamant intarit pe ei. Puteti taia morcovii si radacina de telina in forme mai simpatice, daca va place si aveti timp.
Se curata si se spala bine toate legumele. Grija mare la pepenasi pentru ca ei au pamant intarit pe ei. Puteti taia morcovii si radacina de telina in forme mai simpatice, daca va place si aveti timp.
In fiecare borcan am pus la baza: 1 lingurita boabe mustar si 1 lingurita boabe piper, 4 foi de dafin, 2 frunze telina si o crenguta cu cateva frunze de visin. Crengutele de visin nu sunt obligatorii.
In fiecare borcan am pus la baza: 1 lingurita boabe mustar si 1 lingurita boabe piper, 4 foi de dafin, 2 frunze telina si o crenguta cu cateva frunze de visin. Crengutele de visin nu sunt obligatorii.
Am continuat apoi cu legumele astfel incat sa ramana cat mai putine locuri goale. Am adaugat in mijloc pepenasii iar pe margini am pus buchetele de conopida, castraveti, gogonele, rondele sau baghete de morcovi si de hrean sau radacina de telina.
Am continuat apoi cu legumele astfel incat sa ramana cat mai putine locuri goale. Am adaugat in mijloc pepenasii iar pe margini am pus buchetele de conopida, castraveti, gogonele, rondele sau baghete de morcovi si de hrean sau radacina de telina.
Cand am umplut jumatate de borcan cu legume, am mai pus cateva frunze de telina, apoi am continuat sa adaug legumele.
Cand am umplut jumatate de borcan cu legume, am mai pus cateva frunze de telina, apoi am continuat sa adaug legumele.
Cand s-au umplut borcanele cu muraturi, am pus la final frunze de telina, crenguta de visin si hrean.
Cand s-au umplut borcanele cu muraturi, am pus la final frunze de telina, crenguta de visin si hrean.
Se pune apoi apa in borcane dar se masoara cata apa intra exact pentru a sti cum sa preparam saramura. Se scurge apa din borcane intr-o oala si se mai adauga inca o cama cu apa in plus. In functie de cantitatea de apa ramasa in oala, se adauga 1 lingura cu sare la 1 litru de apa. Saramura se pune pe foc pana fierbe si da cateva clocote, apoi se lasa putin sa se raceasca si se toarna in borcane. La final am mai pus cate o lingura cu otet de 9 grade in fiecare borcan.
Se pune apoi apa in borcane dar se masoara cata apa intra exact pentru a sti cum sa preparam saramura. Se scurge apa din borcane intr-o oala si se mai adauga inca o cama cu apa in plus. In functie de cantitatea de apa ramasa in oala, se adauga 1 lingura cu sare la 1 litru de apa. Saramura se pune pe foc pana fierbe si da cateva clocote, apoi se lasa putin sa se raceasca si se toarna in borcane. La final am mai pus cate o lingura cu otet de 9 grade in fiecare borcan.
Borcanele se inchid cu capac si se lasa la murat ferite de razele soarelui. In 3-4 saptamani muraturile sunt gata de consumat.
Borcanele se inchid cu capac si se lasa la murat ferite de razele soarelui. In 3-4 saptamani muraturile sunt gata de consumat.
Imagini de la bucatari
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!