Mezel doar din carne si condimente, perfect de servit in sandvisuri, pe un platou de aperitive sau ca si friptura. Ceafa de porc este mai intai lasata in solutie de saramura infuzata cu boabe de piper, coriandru, ienibahar, usturoi, cimbru si rozmarin intre 7-24 de ore. Sarea este absorbita de carne prin procesul de difuzie, trecand din zona cu concentratie ridicata (suprafata carnii) in zona cu concentratie mai mica (interiorul carnii) obtinand astfel o bucata de carne uniform asezonata care isi va pastra mai bine umiditatea in timpul gatirii. Carnea este apoi rumenita intr-o tigaie uscata (fara ulei) si glazurata cu o pasta savuroasa din mustar, crema de hrean, sos de soia, sos de chili dulce si gatita la cuptor. Carnea se poate servi atat calda cat si rece, taiata in felii.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!