Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paste scoici umplute cu crema de branza si Pancetta

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Staub

103 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Paste scoici umplute cu crema de branza si Pancetta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste scoici umplute cu crema de branza si Pancetta

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Staub

103 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru acest preparat este nevoie sa achizitionati acel tip de paste in forma de scoica, mai mari, deoarece acestea vor fi umplute una cate una, manual. Necesita putina migala si putin efort, dar stiti si voi, la fel ca si noi, ca va merita.

Paste scoici umplute cu crema de branza si Pancetta

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Staub
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Pentru acest preparat este nevoie sa achizitionati acel tip de paste in forma de scoica, mai mari, deoarece acestea vor fi umplute una cate una, manual. Necesita putina migala si putin efort, dar stiti si voi, la fel ca si noi, ca va merita.

Ingrediente

Portii:
crema de ricotta si pecorino
  • 8 frunze salvie
  • 50 gr branza Pecorino
  • 250 gr branza Ricotta
  • 1 buc oua
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1salvie
    8 frunze
  • 2branza Pecorino
    50 gr
  • 3branza Ricotta
    250 gr
  • 4oua
    1 buc
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
sos
  • 6 felii pancetta
  • 600 gr rosii din conserva
  • 2 lingurite zahar
  • 1pancetta
    6 felii
  • 2rosii din conserva
    600 gr
  • 3zahar
    2 lingurite
alte ingrediente
  • 4 frunze salvie
  • 30 gr branza Pecorino
  • 200 gr paste conchiglioni
  • 1salvie
    4 frunze
  • 2branza Pecorino
    30 gr
  • 3paste conchiglioni
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala Cocotte fonta, 24cm/3,8L, Basil - Staub
1250 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 22cm/2,6L, Cherry  - Staub
1090 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 24cm/3,8L, Cherry - Staub
1250 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 26cm/5,2L, Cherry - Staub
1390 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - OXO
98 leiÎn stoc
Masina pentru razuit "Almondo" - Westmark
179 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.