871 retete postate
871 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
30 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe pregateste mamaliga: se pune apa la fiert cu un praf de sare si cu ulei. Cand apa a fiert, se adauga malaiul in ploaie si se omogenizeaza cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. Se fierbe pentru 20 de minute. In final, se adauga unt si se amesteca bine.
Se pregateste mamaliga: se pune apa la fiert cu un praf de sare si cu ulei. Cand apa a fiert, se adauga malaiul in ploaie si se omogenizeaza cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. Se fierbe pentru 20 de minute. In final, se adauga unt si se amesteca bine.
Carnatii afumati se taie in bucati de 4-5 cm lungime si se prajesc in ulei incins intr-o tigaie incapatoare. Se prajesc pana cand sunt foarte bine rumeniti pe toate partile.
Carnatii afumati se taie in bucati de 4-5 cm lungime si se prajesc in ulei incins intr-o tigaie incapatoare. Se prajesc pana cand sunt foarte bine rumeniti pe toate partile.
Se monteaza bulzul: intr-un doua vase pentru cuptor, de preferat din ceramica, se adauga cate 3-4 linguri pline de mamaliga.
Se monteaza bulzul: intr-un doua vase pentru cuptor, de preferat din ceramica, se adauga cate 3-4 linguri pline de mamaliga.
Se aseaza un strat de carnati rumeniti.
Se aseaza un strat de carnati rumeniti.
Se pregatesc branzeturile: telemeaua se taie in felii groase de aproximativ 1 cm, iar cascavalul si branza cheddar se taie in cuburi potrivite.
Se pregatesc branzeturile: telemeaua se taie in felii groase de aproximativ 1 cm, iar cascavalul si branza cheddar se taie in cuburi potrivite.
Se adauga cate 50 g de telemea de oaie si 25 g de cascaval.
Se adauga cate 50 g de telemea de oaie si 25 g de cascaval.
Se adauga cate 2-3 linguri de mamaliga si se niveleaza usor pentru a acoperi intreaga suprafata.
Se adauga cate 2-3 linguri de mamaliga si se niveleaza usor pentru a acoperi intreaga suprafata.
Se adauga si cate 25 g de branza cheddar, iar 3 carnaciori se taie in felii subtiri care se distribuie pe intreaga suprafata.
Se adauga si cate 25 g de branza cheddar, iar 3 carnaciori se taie in felii subtiri care se distribuie pe intreaga suprafata.
In final, in fiecare vas se rad cate 25 g de parmezan.
In final, in fiecare vas se rad cate 25 g de parmezan.
Bulzul quatro formaggi cu carnati se coace la 200°C, pentru 5-7 minute, pana cand se rumeneste frumos, capatand o nuanta aurie. Se serveste imediat. Pofta buna!
Bulzul quatro formaggi cu carnati se coace la 200°C, pentru 5-7 minute, pana cand se rumeneste frumos, capatand o nuanta aurie. Se serveste imediat. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se pregateste mamaliga: se pune apa la fiert cu un praf de sare si cu ulei. Cand apa a fiert, se adauga malaiul in ploaie si se omogenizeaza cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. Se fierbe pentru 20 de minute. In final, se adauga unt si se amesteca bine.
Se pregateste mamaliga: se pune apa la fiert cu un praf de sare si cu ulei. Cand apa a fiert, se adauga malaiul in ploaie si se omogenizeaza cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. Se fierbe pentru 20 de minute. In final, se adauga unt si se amesteca bine.
Carnatii afumati se taie in bucati de 4-5 cm lungime si se prajesc in ulei incins intr-o tigaie incapatoare. Se prajesc pana cand sunt foarte bine rumeniti pe toate partile.
Carnatii afumati se taie in bucati de 4-5 cm lungime si se prajesc in ulei incins intr-o tigaie incapatoare. Se prajesc pana cand sunt foarte bine rumeniti pe toate partile.
Se monteaza bulzul: intr-un doua vase pentru cuptor, de preferat din ceramica, se adauga cate 3-4 linguri pline de mamaliga.
Se monteaza bulzul: intr-un doua vase pentru cuptor, de preferat din ceramica, se adauga cate 3-4 linguri pline de mamaliga.
Se aseaza un strat de carnati rumeniti.
Se aseaza un strat de carnati rumeniti.
Se pregatesc branzeturile: telemeaua se taie in felii groase de aproximativ 1 cm, iar cascavalul si branza cheddar se taie in cuburi potrivite.
Se pregatesc branzeturile: telemeaua se taie in felii groase de aproximativ 1 cm, iar cascavalul si branza cheddar se taie in cuburi potrivite.
Se adauga cate 50 g de telemea de oaie si 25 g de cascaval.
Se adauga cate 50 g de telemea de oaie si 25 g de cascaval.
Se adauga cate 2-3 linguri de mamaliga si se niveleaza usor pentru a acoperi intreaga suprafata.
Se adauga cate 2-3 linguri de mamaliga si se niveleaza usor pentru a acoperi intreaga suprafata.
Se adauga si cate 25 g de branza cheddar, iar 3 carnaciori se taie in felii subtiri care se distribuie pe intreaga suprafata.
Se adauga si cate 25 g de branza cheddar, iar 3 carnaciori se taie in felii subtiri care se distribuie pe intreaga suprafata.
In final, in fiecare vas se rad cate 25 g de parmezan.
In final, in fiecare vas se rad cate 25 g de parmezan.
Bulzul quatro formaggi cu carnati se coace la 200°C, pentru 5-7 minute, pana cand se rumeneste frumos, capatand o nuanta aurie. Se serveste imediat. Pofta buna!
Bulzul quatro formaggi cu carnati se coace la 200°C, pentru 5-7 minute, pana cand se rumeneste frumos, capatand o nuanta aurie. Se serveste imediat. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!