Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de perisoare, la multicooker

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Aaaa

481 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de perisoare, la multicooker
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de perisoare, la multicooker

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Aaaa

481 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Iubesc aceasta ciorba si nu cred ca m-as putea satura de ea vreodata. Se face rapid, usor, cu putine ingrediente si sigur o sa fie pe placul intregii familii.

Ciorba de perisoare, la multicooker

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Iubesc aceasta ciorba si nu cred ca m-as putea satura de ea vreodata. Se face rapid, usor, cu putine ingrediente si sigur o sa fie pe placul intregii familii.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc radacina de pastarnac
  • 300 gr radacina de telina
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc praz
  • 300 gr fasole galbena din conserva
  • 3 buc cartofi
  • 700 gr carne tocata
  • 1 buc oua
  • 3 linguri pesmet
  • 1 l apa
  • 500 ml bors
  • 400 ml pasata de rosii
  • dupa gust sare
  • 1 legatura patrunjel
  • dupa gust piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1morcovi
    2 buc
  • 2radacina de pastarnac
    1 buc
  • 3radacina de telina
    300 gr
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5praz
    1 buc
  • 6fasole galbena din conserva
    300 gr
  • 7cartofi
    3 buc
  • 8carne tocata
    700 gr
  • 9oua
    1 buc
  • 10pesmet
    3 linguri
  • 11apa
    1 l
  • 12bors
    500 ml
  • 13pasata de rosii
    400 ml
  • 14sare
    dupa gust
  • 15patrunjel
    1 legatura
  • 16piper
    dupa gust
  • 17ulei de masline
    3 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 20cm/4L, "5-Plus" - Demeyere
1245 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 24cm/8L, "5-Plus" - Demeyere
1430 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Masina de tocat carne marimea 8 - Zokura
125 leiÎn stoc
Bol supa, melamina, 14 cm - Viejo Valle
42 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.