Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Calamar umplut

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Calamar umplut
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Calamar umplut

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Calamar umplut cu pesmet, capere, patrunjel, usturoi si branza pecorino, fiert in sos de rosii. Feliile de calamar se servesc cu paste, frunze de busuioc si branza pecorino. Un preparat aspectuos si delicios.

Calamar umplut

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Calamar umplut cu pesmet, capere, patrunjel, usturoi si branza pecorino, fiert in sos de rosii. Feliile de calamar se servesc cu paste, frunze de busuioc si branza pecorino. Un preparat aspectuos si delicios.

Ingrediente

Portii:
Sos de Rosii
  • 1 buc ceapa rosie
  • dupa gust sare
  • 0.5 lingura ulei
  • 500 ml sos de rosii
  • 10 gr capere din conserva
  • 200 ml apa
  • 1ceapa rosie
    1 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3ulei
    0.5 lingura
  • 4sos de rosii
    500 ml
  • 5capere din conserva
    10 gr
  • 6apa
    200 ml
Calamar umplut
  • 300 gr calamar
  • 80 gr pesmet
  • 15 gr capere din conserva
  • 10 gr patrunjel
  • 1 catel usturoi
  • 15 gr branza Pecorino
  • 1 buc oua
  • 1 lingura ulei
  • dupa gust piper macinat
  • 1calamar
    300 gr
  • 2pesmet
    80 gr
  • 3capere din conserva
    15 gr
  • 4patrunjel
    10 gr
  • 5usturoi
    1 catel
  • 6branza Pecorino
    15 gr
  • 7oua
    1 buc
  • 8ulei
    1 lingura
  • 9piper macinat
    dupa gust
Servire
  • 140 gr paste spaghete
  • 2.5 l apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust busuioc
  • dupa gust branza Pecorino
  • 1paste spaghete
    140 gr
  • 2apa
    2.5 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4busuioc
    dupa gust
  • 5branza Pecorino
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.