Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ecler cu cafea si glazura fondant

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ecler cu cafea si glazura fondant
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ecler cu cafea si glazura fondant

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Eclerul, un desert frantuzesc, rafinat si iubit de toata lumea, din aluat oparit, in forma alungita, umplut cu crema, glazurat si decorat cu ciocolata.

Ecler cu cafea si glazura fondant

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Eclerul, un desert frantuzesc, rafinat si iubit de toata lumea, din aluat oparit, in forma alungita, umplut cu crema, glazurat si decorat cu ciocolata.

Ingrediente

Portii:
Aluat Ecler
  • 60 ml apa
  • 60 ml lapte
  • 2 gr sare
  • 1 lingurita zahar
  • 55 gr unt
  • 65 gr faina
  • 3 buc oua
  • 1apa
    60 ml
  • 2lapte
    60 ml
  • 3sare
    2 gr
  • 4zahar
    1 lingurita
  • 5unt
    55 gr
  • 6faina
    65 gr
  • 7oua
    3 buc
Crema
  • 25 gr zahar
  • 50 gr amidon alimentar
  • 2 lingurite cafea solubila
  • 2 buc galbenus de ou
  • 500 ml lapte
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 1zahar
    25 gr
  • 2amidon alimentar
    50 gr
  • 3cafea solubila
    2 lingurite
  • 4galbenus de ou
    2 buc
  • 5lapte
    500 ml
  • 6ciocolata cu lapte
    100 gr
Glazura
  • 300 gr fondant alb
  • 1 lingurita cafea solubila
  • 20 ml apa
  • 1fondant alb
    300 gr
  • 2cafea solubila
    1 lingurita
  • 3apa
    20 ml
Decor
  • 55 gr ciocolata neagra
  • 1 lingurita ulei
  • 1ciocolata neagra
    55 gr
  • 2ulei
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

  • Pasul 25
    terminat

  • Pasul 26
    terminat

  • Pasul 27
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

  • Pasul 25
    terminat

  • Pasul 26
    terminat

  • Pasul 27
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.