873 retete postate
873 retete postate
Pregatire
2 ore
Preparare
1 ora 30 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
2 ore
Preparare
1 ora 30 minute
Favorita de
1 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe pregatesc pestii: pastravii se curata de intestine si se spala foarte bine, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se maseaza foarte bine. Se adauga ulei de masline si zeama de lamaie. Se maseaza pe toate partile si se dau la frigider pentru 2 ore.
Se pregatesc pestii: pastravii se curata de intestine si se spala foarte bine, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se maseaza foarte bine. Se adauga ulei de masline si zeama de lamaie. Se maseaza pe toate partile si se dau la frigider pentru 2 ore.
Se pregatesc legumele: zucchini se taie in felii subtiri de 1 cm grosime, ardeii kapia se curata de cotor, nervuri si seminte si se taie grosier, cartofii se decojesc si se taie in cuburi potrivite, baby morcovii se decojesc si se taie grosier, iar rosiile cherry spala foarte bine. Peste legumele pregatite se adauga sare si ulei de masline si se amesteca foarte bine.
Se pregatesc legumele: zucchini se taie in felii subtiri de 1 cm grosime, ardeii kapia se curata de cotor, nervuri si seminte si se taie grosier, cartofii se decojesc si se taie in cuburi potrivite, baby morcovii se decojesc si se taie grosier, iar rosiile cherry spala foarte bine. Peste legumele pregatite se adauga sare si ulei de masline si se amesteca foarte bine.
Intr-un vas de gatit la aburi "PAPILLOTE" se adauga legumele, apoi se aseaza pestii marinati.
Intr-un vas de gatit la aburi "PAPILLOTE" se adauga legumele, apoi se aseaza pestii marinati.
Se pune capacul si se tine la cuptor timp de 80 de minute la 200°C, apoi se indeparteaza capacul si se lasa la rumenit 10 minute.
Se pune capacul si se tine la cuptor timp de 80 de minute la 200°C, apoi se indeparteaza capacul si se lasa la rumenit 10 minute.
Cand este gata, se serveste imediat. Pofta buna!
Cand este gata, se serveste imediat. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se pregatesc pestii: pastravii se curata de intestine si se spala foarte bine, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se maseaza foarte bine. Se adauga ulei de masline si zeama de lamaie. Se maseaza pe toate partile si se dau la frigider pentru 2 ore.
Se pregatesc pestii: pastravii se curata de intestine si se spala foarte bine, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se maseaza foarte bine. Se adauga ulei de masline si zeama de lamaie. Se maseaza pe toate partile si se dau la frigider pentru 2 ore.
Se pregatesc legumele: zucchini se taie in felii subtiri de 1 cm grosime, ardeii kapia se curata de cotor, nervuri si seminte si se taie grosier, cartofii se decojesc si se taie in cuburi potrivite, baby morcovii se decojesc si se taie grosier, iar rosiile cherry spala foarte bine. Peste legumele pregatite se adauga sare si ulei de masline si se amesteca foarte bine.
Se pregatesc legumele: zucchini se taie in felii subtiri de 1 cm grosime, ardeii kapia se curata de cotor, nervuri si seminte si se taie grosier, cartofii se decojesc si se taie in cuburi potrivite, baby morcovii se decojesc si se taie grosier, iar rosiile cherry spala foarte bine. Peste legumele pregatite se adauga sare si ulei de masline si se amesteca foarte bine.
Intr-un vas de gatit la aburi "PAPILLOTE" se adauga legumele, apoi se aseaza pestii marinati.
Intr-un vas de gatit la aburi "PAPILLOTE" se adauga legumele, apoi se aseaza pestii marinati.
Se pune capacul si se tine la cuptor timp de 80 de minute la 200°C, apoi se indeparteaza capacul si se lasa la rumenit 10 minute.
Se pune capacul si se tine la cuptor timp de 80 de minute la 200°C, apoi se indeparteaza capacul si se lasa la rumenit 10 minute.
Cand este gata, se serveste imediat. Pofta buna!
Cand este gata, se serveste imediat. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!