Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Carnati de casa, din carne de porc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Carnati de casa, din carne de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Carnati de casa, din carne de porc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 zi

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Carnati traditionali de casa, din carne de porc. Am testat diverse combinatii de carnuri, insa pe primul loc raman cei cu carne de porc 100%. O reteta cu care nu veti da gres. Veti obtine niste carnati gustosi si aromati cu usturoi si vin. Din ingredientele rezultate veti obtine aproximativ 30 m de carnati. Carnea de porc pe care am avut-o este din rasa porcina Pietrain, o carne slaba in grasimi.

Carnati de casa, din carne de porc

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 zi

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Carnati traditionali de casa, din carne de porc. Am testat diverse combinatii de carnuri, insa pe primul loc raman cei cu carne de porc 100%. O reteta cu care nu veti da gres. Veti obtine niste carnati gustosi si aromati cu usturoi si vin. Din ingredientele rezultate veti obtine aproximativ 30 m de carnati. Carnea de porc pe care am avut-o este din rasa porcina Pietrain, o carne slaba in grasimi.

Ingrediente

Portii:
  • 20 kg pulpa de porc
  • 5 kg slanina
  • 625 gr sare
  • 50 gr piper
  • 30 gr boia iute
  • 1 l vin rosu
  • dupa gust apa
  • 100 catei usturoi
  • 30 buc mate de porc
  • 50 ml ulei
  • 5 linguri otet
  • 1pulpa de porc
    20 kg
  • 2slanina
    5 kg
  • 3sare
    625 gr
  • 4piper
    50 gr
  • 5boia iute
    30 gr
  • 6vin rosu
    1 l
  • 7apa
    dupa gust
  • 8usturoi
    100 catei
  • 9mate de porc
    30 buc
  • 10ulei
    50 ml
  • 11otet
    5 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne marimea 8 - Zokura
125 leiÎn stoc
Masina preparare carnati, 4 kg - Zokura
335 leiÎn stoc
Masina facut carnati 2,5 kg - Zokura
185 leiÎn stoc
Masina facut carnati 5 kg - Zokura
660 leiÎn stoc
Seringa pentru carne, 50 ml - Westmark
83 leiÎn stoc
Dispozitiv fragezire carne
48 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.