Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Savarine cu crema de frisca si cocos si jeleu de zmeura

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

793 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Savarine cu crema de frisca si cocos si jeleu de zmeura
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Savarine cu crema de frisca si cocos si jeleu de zmeura

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

793 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Savarine pufoase cu crema de frisca si cocos, jeleu de zmeura si sirop de cocos. Desi sunt migaloase, garantez ca merita toata rabdarea. Din ingredientele prezentate veti obtine 48 de savarine.

Savarine cu crema de frisca si cocos si jeleu de zmeura

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Savarine pufoase cu crema de frisca si cocos, jeleu de zmeura si sirop de cocos. Desi sunt migaloase, garantez ca merita toata rabdarea. Din ingredientele prezentate veti obtine 48 de savarine.

Ingrediente

Portii:
aluat
  • 8 buc oua
  • praf de sare
  • 8 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 20 gr praf de copt
  • 8 linguri pesmet
  • 1oua
    8 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3zahar
    8 linguri
  • 4faina
    4 linguri
  • 5praf de copt
    20 gr
  • 6pesmet
    8 linguri
crema
  • 600 gr smantana pentru frisca
  • 100 gr cocos macinat
  • 50 gr zahar pudra
  • 1smantana pentru frisca
    600 gr
  • 2cocos macinat
    100 gr
  • 3zahar pudra
    50 gr
jeleu
  • 500 gr zmeura congelata
  • 100 gr zahar pudra
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1zmeura congelata
    500 gr
  • 2zahar pudra
    100 gr
  • 3gelatina
    10 gr
  • 4apa
    50 ml
sirop
  • 1 kg zahar
  • 500 ml apa
  • 10 ml esenta de cocos
  • 1zahar
    1 kg
  • 2apa
    500 ml
  • 3esenta de cocos
    10 ml
extra
  • 100 gr unt
  • 200 gr faina
  • 1unt
    100 gr
  • 2faina
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula silicon, 28,5 cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 40 cm - Westmark
50 leiÎn stoc
Sita fina pentru pasat, inox, 20 cm - Westmark
195 leiÎn stoc
Set 10 linguri de masurare - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Set 6 linguri masurare, plastic - OXO
25 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 40 cm - de Buyer
36 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 35 cm - de Buyer
34 leiÎn stoc
Sort de bucatarie "Truman", Coffee - Tiseco
175 leiÎn stoc
Sort, 70x85 cm, "Havana", Black - Tiseco
99 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.