Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Penne cu ciuperci, carne si sos alb

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
 chef profile img

Ioana Serea

131 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Penne cu ciuperci, carne si sos alb
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Penne cu ciuperci, carne si sos alb

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
chef profile img

Ioana Serea

131 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Nu stiu cum sunt unii, dar eu cand ma gandesc la paste, primele care imi vin in minte sunt cele cu sos alb, acelea sunt slabiciunea mea. De ciuperci, nici nu mai zic, le-as devora la fiecare ora din zi si din noapte! Ei bine, cand le combin pe acestea 2, adaug si putina carnita, da, ai inteles bine, rezultatul final este perfectiunea intruchipata! Dar zic sa las povestile si sa iti detaliez! Pentru mai multe retete simple, usoare, rapide, dar si gustoase si sanatoase, urmareste-ma pe blog https://ioanaserea.com/ro/ !

Penne cu ciuperci, carne si sos alb

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( 1 )

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ioana Serea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Nu stiu cum sunt unii, dar eu cand ma gandesc la paste, primele care imi vin in minte sunt cele cu sos alb, acelea sunt slabiciunea mea. De ciuperci, nici nu mai zic, le-as devora la fiecare ora din zi si din noapte! Ei bine, cand le combin pe acestea 2, adaug si putina carnita, da, ai inteles bine, rezultatul final este perfectiunea intruchipata! Dar zic sa las povestile si sa iti detaliez! Pentru mai multe retete simple, usoare, rapide, dar si gustoase si sanatoase, urmareste-ma pe blog https://ioanaserea.com/ro/ !

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr paste penne
  • 1 l apa
  • dupa gust sare
  • 600 gr carne de porc din conserva
  • 700 gr ciuperci
  • 7 catei usturoi
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • dupa gust piper
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 1paste penne
    400 gr
  • 2apa
    1 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4carne de porc din conserva
    600 gr
  • 5ciuperci
    700 gr
  • 6usturoi
    7 catei
  • 7smantana pentru gatit
    500 ml
  • 8piper
    dupa gust
  • 9ulei de floarea soarelui
    50 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
1 recenzie
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
June90
Bucatar amator
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
feb. 24, 07:05
Nu m-am gandit niciodata sa folosesc carne din conserva.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.