Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Salata verde cu dressing din iaurt si branza Feta

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Salata verde cu dressing din iaurt si branza Feta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Salata verde cu dressing din iaurt si branza Feta

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

0 secunde

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Varietatea soiurilor in care este cultivata, fiecare avand textura si gust distinct, fac din salata verde unul dintre cele mai populare alimente, fiind aproape nelipsita de la orice masa, aducand o nota de prospetime oricarui preparat. De cele mai multe ori cand ne gandim la o salata ne vin in minte bucati de frunze acoperite de o vingreta din ulei, suc de lamaie si arome. In aceasta reteta salata intreaga este inmuiata intr-un dressing din iaurt, branza feta, parmezan, mustar si ansoa. Dupa ce fiecare frunza din capatana de salata este acoperita de un strat generos de sos, o trecem prin parmezan razuit. Pe langa aspectul inedit are si un gust bogat si delicios, putand fi servita ca atare sau alaturi de un alt preparat.

Salata verde cu dressing din iaurt si branza Feta

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

0 secunde

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Varietatea soiurilor in care este cultivata, fiecare avand textura si gust distinct, fac din salata verde unul dintre cele mai populare alimente, fiind aproape nelipsita de la orice masa, aducand o nota de prospetime oricarui preparat. De cele mai multe ori cand ne gandim la o salata ne vin in minte bucati de frunze acoperite de o vingreta din ulei, suc de lamaie si arome. In aceasta reteta salata intreaga este inmuiata intr-un dressing din iaurt, branza feta, parmezan, mustar si ansoa. Dupa ce fiecare frunza din capatana de salata este acoperita de un strat generos de sos, o trecem prin parmezan razuit. Pe langa aspectul inedit are si un gust bogat si delicios, putand fi servita ca atare sau alaturi de un alt preparat.

Ingrediente

Portii:
  • 3 buc salata verde
  • 60 gr parmezan
  • 1 buc lamai
  • 100 gr iaurt grecesc
  • 25 gr branza Feta
  • 3 buc file de ansoa
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • dupa gust sare
  • 1salata verde
    3 buc
  • 2parmezan
    60 gr
  • 3lamai
    1 buc
  • 4iaurt grecesc
    100 gr
  • 5branza Feta
    25 gr
  • 6file de ansoa
    3 buc
  • 7mustar de Dijon
    1 lingurita
  • 8sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.